Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Peste 200 de participanti la prima parada Mamici pe Biciclete

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
942

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Peste 200 de participanți la prima paradă Mămici pe biciclete
Gravide și cu copii / Oricum am fi,
Noi nu renunțăm la biciclete / Pedalăm pentru un oraș mai verde
Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși înmarsupiu, mame alături de copii petriciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, au pedalat sâmbătă, 26 septembrie, în prima ediție a Paradei ”Mămici pe Biciclete” din București. Comunitatea susține că bicicleta este un mobil de educație sustenabilă pentru copii și un instrument al schimbării, pe lângă a fi un mijloc de transport și de agrement.
Parada a avut loc pe pistele din jurul Parcului Herăstrău. Mămicile și copiii au fost întâmpinați de actori profesioniști care au asigurat buna dispoziție inainte și după turul ciclist, iar la final au fost recompensați cu premii din partea sponsorilor.
După această primă ediție care a stat sub auspiciile ploii, și care a adunat, totuși, atât de multă lume, avem siguranța că, dacă e cineva care poate schimba fața orașelor în care trăim, aceștia sunt părinții dedicați educației copiilor lor. Împreunăși cu gândul la generațiile viitoare, mămicile pe biciclete pedalează pentru un mediu mai curat și o lume mai bună. Astfel, vom continua organizarea evenimentului în viitor, atât în București, cât și în alte orașe ale țării.” – Nicoleta Cîrjan, Președinte Asociația MAINOI.
Mișcarea ”Mămici pe Biciclete”, inițiată de Asociația MAINOI, vizează sensibilizareaopiniei publiceși a autorităților locale cu privire la statutul bicicliștilor urbani și a îmbunătățirilor necesare unei infrastructuri dedicate.
Mulțumim sponsorilor și partenerilor care au crezut în potențialul acestei inițiative: Marionnaud, Minimartieni, Giant, Lipton, Prigat, Scutece-Bio, Pure Cosmetics, Agugu Handmade, Foto4Ever, Radio Itsy Bitsy, Freerider.ro, Copilul.ro, SfatulMedicului.ro, cafeneaua Tete-a-Tete, Adevaratii VeloPrieteni, BikeSchool, I’Velo, SkirtBike, Gagoo Media.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro