Bucuresti

Petrecerea perfectă: ce nu trebuie să lipsească

Petrecerea perfectă: ce nu trebuie să lipsească

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
295

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cu toții avem ceva de sărbătorit, măcar o data pe an. Pentru ca petrecerea să fie perfectă trebuie să știi care sunt lucrurile de care ai nevoie. Organizarea unei petreceri poate fi una extrem de simplă dacă urmezi pașii de mai jos. Să nu uităm de rochii elegante deoarece acestea nu trebuie să lipsească de la o petrecere perfectă.

Lista invitaților

Primul lucru pe care trebuie să îl stabilești este lista invitaților care vor asista la petrecere deoarece, în funcție de acest lucru, va trebui să alegi o locație mai mică sau mai mare.

Data și locul

Odată ce ai stabilit numărul de invitați, chiar dacă este unul aproximativ, îți recomandăm să cauți un loc potrivit pentru a-l rezerva cât mai repede cu putință.

Tema

Dacă vrei să organizezi petrecerea perfectă atunci te sfătuim să alegi o temă în funcție de care vei alege mai apoi aranjamente cu baloane, flori și alte decorațiuni. Printre tematicile posibile se numără petrecere în stil Hollywood, pool party, petrecere marină, petrecere în stil oriental, etc.

Invitațiile

După ce ai ales tema sau culorile, invitațiile sunt următoarea etapă importantă. În zilele noastre există numeroase posibilități de a crea invitații frumoase, cel mai important este să le trimiți cu minim două săptămâni înainte.

Decorațiunile

Cum ar arăta o petrecere fără baloane? Ar fi ca o zi de naștere fără un tort…caută decorațiuni originale și colorate care să corespundă temei alese și decorează locația aleasă pentru locul petrecerii. Nu trebuie să lipsească baloanele, bannerele, confetti, pompoanele și farfuriile de unică folosință.

Mâncarea

O petrecere trebuie să înceapă cu o gustare. Nu este nevoie să optezi pentru produse sofisticate, un aperitiv este cea mai bună opțiune. Platouri reci sau bruschete, acestea se numără obicei printre favoritele invitaților. De pe masa nu ar trebui să lipsească ceva dulce.

Băuturile


Ca și muzica, băuturile nu ar trebui să lipsească de la o petrecere perfectă. Trebuie să te asiguri că invitații vor avea la îndemână apă plată, minerală și sucuri pentru persoanele care nu au obiceiul să consume alcool. După care va trebui să faci un stoc cu băuturile alcoolice. Dacă sărbătorești ceva special va trebui să cumperi neapărat o sticlă de șampanie.

Dacă tot este o petrecere ai putea să îți surprinzi invitații cu ceva nou, cu o băutură spirtoasă mai deosebită spre exemplu. Pe piață ai o mulțime de variante, deci ai de unde alege. Să nu uiți nici de persoanele care prefer berea sau vinul.