Bucuresti

Piastrelle Casa

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Caramfil G. Nicolae, nr. 22
Telefon
0734774607
Social links
Categorie
Firme instalatii sanitare
Modificat
acum 4 luni si 2 zile
Vizualizari
2658

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Piastrelle Casa Bucuresti

Piastrelle va ofera la showroomul din Bucuresti - Chiajna cabine de dus simple sau cabine de dus cu sistem de hidromasaj si sauna import Italia sau Cehia. Marcile distribuite includ Samo, Gruppo Tresse si Calyx (cabine de dus Italia), respectiv Ravak (cabine de dus Cehia).

Cabinele de dus simple sau cu sisteme oferite de Piastrelle sunt disponibile in mai multe forme: rotunde, patrate, walk-in, usi de dus, pereti de dus. Peretii cabinelor de dus pot fi fabricati din sticla, fibra, materiale transparente sau semitransparente. In plus, Piastrelle va pune la dispozitie caditele de dus din ceramica, accesorii de dus, baterii si coloane de dus pentru o amenajare completa.

Piastrelle comercializeaza materiale si obiecte pentru amenajari interioare si exterioare: gresie, faianta, obiecte sanitare, mobilier de baie, robineti, baterii si accesorii pentru baie si bucatarie, cazi de baie si cabine de dus, mozaic, gresie pentru piscine, klinker, caramida aparenta, precum si chituri si adezivi adecvati.

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00