Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Picnic cu familia la iarba verde? Nu uita pompa pentru bidonul cu apa!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
426

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In ciuda episoadelor sporadice de ploaie si a rafalelor de vant care o insotesc, vremea s-a incalzit in toata tara, pregatindu-ne sa intampinam sezonul estival cum se cuvine. Din fericire, pana atunci, primavara este anotimpul perfect nu numai pentru a admira florile care mai de care mai colorate si frumos mirositoare, ci si pentru un picnic cu toata familia, la iarba verde. Nu este nimic mai placut decat sa te bucuri de o masa copioasa, alaturi de cei dragi, in aer liber, insa nu trebuie sa neglijezi nici un alt capitol cel putin la fel de important: hidratarea corespunzatoare.

In conditiile in care organizezi picnicul la marginea Bucurestiului si te deplasezi cu masina pana acolo, poti aseza in portbagaj, pe langa cosurile cu mancare, si un bidon de 19 litri, precum cele de la H2On, cu o apa de calitate, 100% microbiologic pura si netratata, recunoscuta inclusiv la nivel international (premiul Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles - Belgia, in anii 2019, 2020 si 2021). Iata de ce sa optezi pentru o astfel de alegere, dar si pentru o pompa pentru bidon apa, achizitionata din oferta aceluiasi furnizor:

1. Cea mai ieftina apa de calitate. In primul rand, pretul unui bidon de 19 litri este de numai 23 de lei, ceea ce inseamna un pret unitar de doar 1,21 lei per litru, mult mai mic decat in cazul altor optiuni (sticle la 0,33 L, 0,75 L, 2 L etc.). In al doilea rand, cel putin in Bucuresti, apa de la robinet nu este neaparat una potabila, motiv pentru care alternativa imbuteliata este intotdeauna de preferat. Asta cu atat mai mult cu cat, in lipsa unui dozator, pompa pentru bidonul cu apa face umplerea paharelor si a canilor mult mai rapida si practica;

2. O cantitate suficienta pentru toata familia. 19 litri sunt mai mult decat suficienti pentru intreaga familie, chiar si in cazul in care planuiesti sa petreci toata ziua la aer curat, alaturi de cei dragi, profitand de temperatura crescuta din termometre. Tot ce trebuie sa faci, cand ajungi la locul cu pricina, este sa gasesti un spatiu umbros pentru a amplasa recipientul, sa scoti eticheta igienica si sa montezi pompa pentru bidonul cu apa, astfel incat toata lumea sa aiba acces, in cel mai scurt timp, la o sursa de apa buna, de departe cel mai potrivit lichid care sa "insoteasca" un pranz imbelsugat;

3. Pompa pentru bidonul cu apa, utila mai ales pentru copii si seniori. In cazul in care familia ta cuprinde si membri cu o varsta frageda, dar si seniori, acestia se vor bucura cel mai mult de functionalitatea pompei pentru bidonul cu apa. In oferta furnizorului sus-numit, exista modelul electric Sink, dotat inclusiv cu o tavita, pentru un plus de stabilitate, atat la propriu, cat si la figurat. Copiii sunt recunoscuti drept repeziti si neindemanatici, iar seniorii pot avea anumite probleme la nivelul bratelor, iar o astfel de solutie le va veni foarte... la indemana.

In concluzie, bidonul de 19 litri cu apa si pompa aferenta reprezinta elemente esentiale atunci cand organizezi un picnic departe de galagia orasului, impreuna cu rudele.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/