Bucuresti

Pictorul Fericit va inspira cum sa va petreceti timpul liber - relaxandu-va cu pictura pe numere

Pictorul Fericit va inspira cum sa va petreceti timpul liber - relaxandu-va cu pictura pe numere

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
260

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Daca in trecut pictura era o activitate a nobililor, in societatea curenta lucrurile sunt mai simple, mai accesibile. Daca ne referim la kiturile de pictura de la Pictorul Fericit, cu atat mai mult o astfel de activitate este la indemana oricui; presupune a picta dupa o schita, asadar oricine se poate delecta in timpul liber cu o astfel de activitate.

Pictura pe nume este un concept modern, un mod inedit de a oferi tuturor posibilitatea de a picta, chiar si cand vorbim de pasiunea unui amator. Panza este schitata atent cu numere, ce corespund unui ton de culoare. Astfel, pictarea va presupune aplicarea culorii conform indicatiilor. Un kit achizitionat de la Pictorul Fericit include tot ce este necesar pentru a realiza un tablou de acest gen - pensoane de grosime potrivita, asa cum este necesar, culori ce nu trebuie mixate, diluate, ci se aplica ca atare direct din recipient.

Pictura are rol terapeutic
Putini stiu probabil ca pictura poate avea si rol terapeutic. Specialistii recomanda adultilor stresati sau chiar si cei care isi doresc sa se deconecteze de la treburile zilnice, in momentele de pauza, sa deseneze, sa coloreze, sa picteze. Trebuie spus ca pictura pe numere se afla negresit in aceasta lista. Nici pe departe nu este vorba de o activitate recomandata doar celor perfectionisti din fire. Pur si simplu relaxeaza, calmeaza, ancoreaza intr-o alta lume a culorilor, care desigur ca si acestea la randul lor au un rol bine definit - terapia prin culori.

In functie de cum simte fiecare ca are abilitatile necesare, poate fi aleasa o pictura pe numere de dificultate medie sau mai mare - adica cele cu spatii mici, cu mai multe culori ce trebuie aplicate, asa cum se regasesc cele din cadrul eshop-ului www.pictorulfericit.ro. Pentru cei mici si cei mari, pentru oricine isi doreste sa isi puna la incercare talentul, simtul estetic, rabdarea si pasiunea pentru pictura, o astfel de activitate este recomandata.

Ulterior, pictura in cauza poate fi chiar tabloul ce va anima peretele din camera sau living. Poate fi asadar inramata, devenind element de decor, desigur, cu valoare sentimentala, dat fiind ca expuneti de fapt efortul dumneavoastra.

La ce sa fiti atenti cand cumparati o pictura pe numere
Un astfel de kit poate avea un pret rezonabil. Atentie insa, acesta ar trebui sa includa toate accesoriile, cum se intampla in cazul produselor de la Pictorul Fericit. In plus, calitatea acestora isi va spune cuvantul - nu este nevoie de o tehnica anume de aplicare, ci de culori de calitate care se uniformizeaza perfect si nu au nevoie de retus.

De preferat sa alegeti sa faceti o astfel de achizitie din magazine de nisa, de incredere. Pictorulfericit.ro pune la dispozitie o gama vasta de optiuni, picturi pe numere reprezentand motive abstracte, tablouri din natura, orase sau cadre impresionante cu animale, cladiri, etc. Transportul este gratuit la orice comanda si rapid totodata.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306