Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Piese agricole pentru tractoare si combine - eAgropds.ro

Detalii anunt

Telefon
0744974441
Categorie
Anunturi piese / accesorii auto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Despre noi eAGROpds.ro

Proiectul eAGROpds.ro a aparut din dorinta de va oferi solutii optime si rapide pentru provocarile pe care am constatat ca le aveti in activitatea fermelor dumneavoastra. Va oferim piese de schimb pentru utilaje agricole, tractoare, combine, semanatori, pluguri, prasitori, discuri, combinatoare, cultivatoare, scarificatoare, freze, tocatori, tavalugi, instalatii erbicidat, echipamente fertilizat, cositori, prese balotat, remorci, incarcatoare frontale. Cu o acoperire nationala si 15 puncte de ridicare va suntem aproape indiferent de zona unde va desfasurati activitatea.

Am investit intr-un model digitalizat, usor de folosit, in care sa gasiti produsele de care aveti nevoie. Puteti apela la catalogul nostru alegand marca, model, tip tractor sau combina pentru identificarea filtrelor. De asemenea puteti identifica piesele pe baza codurilor originale in campul “cautare” sau puteti apela la dimensiunile reperelor. Uleiurile si lubrifiantii pot fi identificati dupa normele producatorilor, vascozitate (SAE), normele ACEA sau API.

Va punem la dispozitie stocuri variate cu piese pentru tractoare, piese pentru combine, piese pentru alte utilaje agricole, uleiuri si lubrifianti, cat si o gama interesanta de scule si echipamente. Suntem conectati permanent cu producatorii de top din industrie pentru a va deservi rapid in cazul in care unul din produsele pe care le doriti nu se afla in stocul nostru.

Majoritatea produselor au descrieri detaliate, date tehnice, detalii logistice, cat si poze pentru a gasi compatibilitatea perfecta cu piesele ce va sunt necesare. Ne dorim sa oferim transparenta din punct de vedere al preturilor practicate pe tot parcursul anului, atat in sezonul cu activitate redusa, cat si in plin sezon cand nevoia dumneavoastra este urgenta. La noi veti beneficia intotdeauna de un pret corect. Ne dorim sa fim parteneri.

Va stam la dispozitie cu personal tehnic specializat care va asigura asistenta de specialitate, cat si recomandari pentru a fi cat mai multumit de experienta eAGROpds.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro