Bucuresti

Plănuiești să îți deschizi o afacere în pandemie? Află cum poți prospera în timpuri incerte!

Plănuiești să îți deschizi o afacere în pandemie? Află cum poți prospera în timpuri incerte!

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
88

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este adevărat că trăim într-o perioadă fără precedent, când multe afaceri intră în faliment deoarece nu reușesc să se adapteze acestor timpuri incerte. Cu toate acestea, dacă ești ambițios și dorești să obții independență financiară, acum poate fi perioada ideală să îți deschizi propriul business online.

Iată cinci dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare pentru a începe să îți transformi pasiunile în profit!

1. Caută consultanță de specialitate

Obținerea opiniilor și sprijinului de la prieteni, familie și colegi pentru a construi bazele este un început bun, dar este indicat să te consulți și cu oameni de afaceri care au reușit să facă deja un profit major în industria antreprenoriatului. Astfel, te poți asiguracă nu comiți erori specifice începutului de drum și că alegi un domeniu care poate fi adaptat cu ușurință la nevoile actuale.

2. Creează-ți un site funcțional

În ciuda exploziei de social media care are loc astăzi, un site solid de comerț electronic rămâne baza oricărui business online, deoarece te ajută să îți stabilești brand-ul și să te diferențiezi de celelalte companii. Ce poți face, deci, pentru a-ți crea un site web atractiv cu un buget limitat?

  • Optează pentru servicii de găzduire web de calitate, accesibile și performante. Pentru acest demers, THC.ro îți oferă oferte variate de hosting de calitate din care poți alege, în funcție de dorințele și necesitățile tale.
  • Alege un nume de domeniu original și sugestiv pentru business-ul tău.
  • Creează, prin diverse mijloace sau aplicații, un aspect web profesional și facil, pentru a le permite clienților o navigare ușoară.

3. Informează-te despre concurență!

Trebuie să cunoști principalii tăi competitori, indiferent de cota lor reală de piață. Aceasta îi include atât pe cei direcți, cât și indirecți, deoarece aici este cel mai probabil să întâlnești potențialii clienți.

Două mari greșeli pe care le fac antreprenorii atunci când vine vorba de a începe o afacere sunt:
1. Nu continuă cu un concept dacă văd că altcineva are o afacere bazată pe aceeași idee. De fapt, în acest mod poți realiza că ideea ta este profitabilă și că ar trebui să mergi mai departe cu ea.
2. Încearcă să vină cu o soluție la o problemă care nu există. Deși ai o deplină libertate de experimentare ca antreprenor, este important să analizezi dacă ideea ta de business răspunde dorințelor și nevoilor piesei actuale.

4. Nu încerca să speculezi atunci când vine vorba de vânzări și marketing!

Stabilește obiective specifice de venituri și fluxuri de numerar și include în analiza ta valori de referință la nivel mediu. Acest lucru îți va permite să îți ajustezi în mod corespunzător creșterea și performanța afacerii.

5. Maximizează-ți propriul efort!

Începe prin a-ți identifica punctele forte și punctele slabe. Astfel, te vei situa într-o poziție mai bună de a cunoaște ce aspecte ale efortului tău au nevoie de expertiză dinafară. Cheia este să aduci în mod constant angajați specializați pentru a îndeplini sarcini la diferite niveluri în afacerea ta, pentru a te puteaconcentra pe cele mai profitabile domenii de dezvoltare ale business-ului.

Acestea fiind spuse, deschiderea propriei afaceri online nu trebuie să fie o sarcină grea. Adevărata sa dificultate este să o faci să aibă succes în aceasta perioada incertă. Ține cont de sfaturile de mai sus și cu siguranță vei reuși ca antreprenor!

Sursă foto: shutterstock.com