Bucuresti

Plastic Recycling Export

Plastic Recycling Export

Detalii

Adresa
Voluntari, Strada Scolii, nr. 4 A
Telefon
0735171740, 0727828552
Categorie
Servicii diverse
Modificat
acum 4 luni si 3 zile
Vizualizari
1051

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Plastic Recycling Export Voluntari

Societate comerciala pe actiuni cu capital strain, fiind inviintata in anul 2008, fiind specializata in reciclarea deseurilor neferoase (folie LDPE color si transparenta, PP ladita, HDPE naveta, PET transparent si color) si in producerea foliei LDPE si a granulei LDPE. Societatea a cunoscut un proces permanent de dezvoltare a bazei materiale, a nivelului de specializare a personalului si a ofertei de productie.
Plastic Recycling Export are in prezent peste 91 de salariati.

Experienta acumulata de colectivul de cadre specializate si dotarea moderna permit realizarea unei game variate de produse si reprezinta garantia unei inalte calitati si flexibilitati in productie. Satisfacerea tuturor cerintelor beneficiarilor, termenele scurte de livrare, adaptarea rapida a productiei la solicitarile cele mai diverse si preturile atractive fac ca Plastic Recycling Export sa fie partenerul dumneavoastra de incredere.
Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru ca impreuna sa gasim solutiile optime pentru problemele dumneavoastra. Plastic Recycling Export este deschisa colaborarii in productie si desfacere cu alte societati comerciale.