Bucuresti

Povestea de dragoste dintre Dragos Bucur si Raluca Aprodu ajunge la Miami

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
377

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Povestea de dragoste dintre Dragoș Bucur și Raluca Aprodu ajunge la Miami
Poveste de dragoste (titlul internaţional: Love Is a Story), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob (#selfie), cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale, va fi proiectat la Miami, în cadrul Focus on Romania Film Festival – Ft. Lauderdale Waves 2015.
Organizat cu sprijinul Institutului Cultural de Cultură de la New York și The Romanian American League, evenimentul aduce la Cinema Paradiso cele mai așteptate filme românești ale anului.
Poveste de dragoste va fi proiectat pe 24 octombrie, ora locală 21,15. Proiecția va fi urmată de un Q&A via Skype cu regizorul Cristina Iacob. Spectatorii americani vor avea astfel ocazia de a afla mai multe despre primul love story românesc.
Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre.
În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare.
Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.
Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Alături de Dragoş Bucur și de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora, Gabriela Popescu.

Am primit multe feedbackuripozitive la festivalurile unde a fost proiectat Poveste de dragoste. La Montreal, ca și la Mons, am reușit să ajungem la sufletele spectatorilor, lucru pe care ni l-am propus încă de la început: să îi determinăm pe oameni să creadă în iubire, până la capăt. Este un film pentru public, iar așteptarea noastră începe pe 27 noiembrie, când îl vom aduce în fața spectatorilor din România”, a declarat Cristina Iacob.

Poveste de dragoste a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound).Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015 și va fi distribuit de Zazu Film.