Bucuresti

Pregatiri in forta pentru Stagiunea 2016-2017 la Teatrul Stela Popescu: 10 Premiere, 10 Titluri

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pregătiri în forţă pentru Stagiunea 2016-2017 la Teatrul Stela Popesc: 10 Premiere, 10 Titluri
După spectacolul–premieră din luna octombrie, musicalul ALADIN este invitat la Sibiu şi nu numai - Constanţa, Râmnicu-Vâlcea şamd., majoritatea ofertelor fiind pentru două reprezentaţii. Festivalul Cântecului care face minuni (Director de Festival: Daniel Filipescu) va merge la casele de copii, şcolile speciale din capitală şi din ţară –Buzău, Câmpina.

SECRETELE HITURILOR - un recital muzical - coregrafic, în care partiturile dansante vor fi create chiar de soliştii baletului - va acompania Festivalul Cântecului care face minuni, acolo unde condiţiile tehnice o permit.

Gala DE LA CHIRIŢA LA HARAP ALB va oferi fanilor Teatrului Stela Popescu întâlniri pline de vervă, de culoare, cu celebrele personaje care vor defila în această Stagiune-Eveniment.

ROMÂNIA, ŢARĂ MAGICĂ - feerie folclorică în care strălucesc dansuri şi cântece autentice din cunoscute vetre folclorice, o veritabilă lecţie de istorie, de patriotism - va fi lansată de ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI şi este în atenţia managerilor din ţară şi din străinătate (Austria, Bulgaria, Germania etc.).

Partitura originală semnată de Roman Vlad este gata, musicalul CHIRIŢA ÎN IAŞI avansează cu paşi repezi spre o premieră de real succes. În rolul principal: Stela Popescu.

Libretul Galei COMPETIŢIA ŞLAGĂRELOR, COMPETIŢIA VEDETELOR este finalizat, iar soliştii vocali, Baletul Teatrul Stela Popescu vor intra cât de curând în repetiţii.

Se lucrează la librete, la ilustraţiile muzicale pentru baletele academice HARAP ALB, ŞEHEREZADA - titluri de mare percutanţă pentru copii, după primele sondaje realizate acestea sunt mult aşteptate de cei mici.

Maeştrii baghetei, ai claviaturii - Dirijorul Ciprian Teodoraşcu, Pianista Mădălina Florescu - dau contur unei partituri lirice camerale semnate de CARL ORFF- LUNA, care va fi oferită tinerilor, nu numai în Bucureşti, ci şi la festivaluri de profil din ţară, din lume.

10 PREMIERE, 10 TITLURI, un ansamblu performant alcătuit din tinere vedete laureate la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, regizori, coregrafi de top, un repertoriu divers, atractiv, pledoarii pentru arta de cea mai bună calitate, indiferent de gen – iată oferta noii stagiuni a Teatrului Stela Popescu!

Motto-ul Teatrului Stela Popescu este „PREŢUIEŞTE VALOAREA” . Iar cei care au clădit această instituţie, care au bucuria construcţiei de fiecare zi, cu siguranţă ştiu să preţuiască talentele, publicul, opus-urile celebre româneşti, universale. Lecţia de viaţă arată că nu vor cuceri inimile copiilor decât producţiile inspirate, luminoase, pline de har, iar Stagiunea TSP 2016-2017 este, fără îndoială, convingătoare.