Bucuresti

Premiera-eveniment: „All inclusive”, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa inchisa

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
438

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Premiera spectacolului „All inclusive”, cea mai noua producţie regizata de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa inchisa. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman au oferit un adevarat regal al comediei in faţa unei sali arhipline. S-a ras pe saturate, la o piesa jucata in verva si presarata cu situaţii de o ironie comica si replici memorabile. La final aplauzele furtunoase ce au durat minute in sir au incununat lansarea la apa a unui nou spectacol de succes.
Acţiunea graviteaza in jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) si fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunsi in preajma varstei de 40 de ani, cu o fiica de 20, cei doi parinţi par sa fie intr-o cautare perpetua a unui ideal nedefinit, tanjind mereu dupa altceva decat ceea ce le-a oferit viaţa pana in acel moment. Existenţa lor ia o turnura neasteptata atunci cand Adele, tanara studenta, anunţa ca traieste o poveste de dragoste si asteapta un copil de la nimeni altul decat... veti afla in sala! Iar tatal Adelei, Maurice (Marius Manole) travereseaza criza varstei de mijloc crezand ca isi va gasi fericirea chiar in braţele...unui personaj plin de viaţa. Ce se intampla cand protagonistii acesti scenariu ajung faţa in faţa veţi descoperi asistand la spectacol.

Graţie interesului mare al publicului alte doua reprezentaţii ale comediei „All Inclusive” vor avea loc pe 28 martie, data pentru care biletele sunt aproape epuizate, pe 3 mai si pe 17 mai, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Nu pierdeţi intalnirea cu nume reprezentative ale noii generaţii de aur a teatrului romanesc, in aceasta noua comedie spumoasa in care hohotele de ras se impletesc cu trairea autentica si cu momentele de mare tensiune emoţionala. Regia spectacolului este semnata de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Madalina Marinescu.