Bucuresti

Premium Invest Consulting

Detalii agentie imobiliara

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Unirii, nr. 45
Telefon
0724622222
Web
https://premiuminvestconsulting.ro
Social links
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
42

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie imobiliara

Premium Invest Consulting Bucuresti

Premium Invest Consulting este o companie românească de consultanță si investitii imobiliare, cu servicii complete, funcționează independent, promovează și lucrează în sistem de reprezentare exclusiv. Compania Premium Invest Consulting, oferă servicii specializate de reprezentare exclusivă, adresate atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor de pe piața imobiliară, pentru care consultanții noștri acționează ca reprezentanți unici ai clienților. Scopul nostru principal este să oferim servicii complete și de înaltă calitate în fiecare zi, șapte zile pe săptămână, cu deviza: eficiență, discreție și tranzacții sigure, datorită echipei noastre de specialiști cu experiență.

Ne adresăm proprietarilor, care doresc o vânzare rapidă, fără efort și la cel mai bun preț posibil, îi asigurăm să atingă aceste obiective folosind expertiza noastră, experiența noastră, oferind marketing specializat și oferind sfaturi profesionale competente, bazate pe analiza de piata, si acces la informatii, tehnologia ne ajută să fim și mai eficienți, vânzând proprietățile mai rapid, mai sigur, la prețuri mai mari. Obținem rezultate foarte bune si garantăm vânzarea în maxim 90 de zile la cel mai bun preț de piață. Ne adresăm cumpărătorilor care caută o proprietate, le oferim experiența noastră imobiliară, le oferim transparență totală, asistență și acces la întreaga ofertă din piață, cu informații complete și corecte, scurtând perioada de căutare și timpul investit în întregul proces de identificare și cumpărare.

Zone pe care suntem specializati: P-ta Unirii, Bulevardul Mircea Voda, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Constitutiei, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Splaiul Unirii, Splaiul Independentei, Timpuri Noi, Vitan, Matei Basarab, Corneliu Coposu, Tineretului. P-ta Universitatii, P-ta Romana, P-ta Victoriei, Aviatorilor, Primaverii, Dorobanti, Foreasca, Dacia, Eminescu, Gradina Icoanei, Cismigiu, Cotroceni.

Orar agentie imobiliara

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00