Bucuresti

Prețuri reduse la acoperișurile din țiglă metalică Linda Ecotil

Prețuri reduse la acoperișurile din țiglă metalică Linda Ecotil

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
481

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cel mai eficient mod în care îți poți proteja locuința este de a investi într-un acoperiș de calitate superioară, certificat internațional și realizat din materiale sigure și durabile.

Linda Ecotil, compania certificată internațional ca producător de sisteme de acoperiș din județul Suceava, este în prezent unul dintre cei mai importanți producători de tablă tip țiglă metalică și accesorii pentru acoperiș.

Unitatea de producție a fabricii are o suprafață de peste 700 mp iar în cadrul acesteia lucrează peste 700 de persoane.

Calitatea, diversitatea, prețul de producător sunt factorii cheie care au propulsat produsele Linda Ecotil în topul preferințelor peste tot în țară.

Produsele Linda Ecotil se vând atât prin intermediul rețelei de puncte de lucru din orașele Iași, Roman, Botoșani și Fălticeni cât și printr-o rețea extinsă ce cuprinde peste 300 de distribuitori la nivelul țării.

Țigla metalică este confecționată din materii prime de cea mai bună calitate procurate de furnizori de renume mondial de origine belgiană, italiană, poloneză sau franțuzească și are o durată de viață de peste 50 de ani. În magazinul online al celor de la Linda Ecotil, www.lindashop.ro, țigla metalică beneficiază de prețuri reduse. Acest magazin online a fost conceput pentru îmbunătățirea prezenței pe piață a societății și pentru o mai bună colaborare cu clienții. În cadrul acestuia se comercializează o gamă completă de sisteme pentru acoperișuri dar și sisteme pentru garduri.

În gama sistemelor de acoperișuri sunt incluse următoarele materiale: tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii și sisteme de scurgere.

Tabla tip țiglă metalică poate fi de mai multe feluri: Romaiko, Evoque, Ecotil, Grecata, T35, T55.

Durata sa lungă de viață se datorează oțelului de înaltă calitate folosit. Oțelul laminat poate fi de feluri grosimi, este zincat la cald pe ambele părți și are un grad de acoperire de aproximativ 225g/mp. În cazul anumitor modele de țiglă, oțelul este înlocuit de un alt material, mult mai rezistent și anume AluZinc. Atât acest aliaj cât și oțelul sunt recunoscute pentru caracteristicile lor anticorozive.

Tabla tip țiglă metalică prezintă numeroase avantaje, printre care putem enumera: aspect plăcut, elegant, dispune de o diversitate de culori din care se poate alege, are o rezistență mare la intemperii, nu necesită cheltuieli de întreținere, are o greutate redusă, poate fi instalată ușor și are o durată de viață ridicată.

Profită de prețurile reduse ale țiglei metalice, comandând acest produs dar și accesoriile necesare pentru un acoperiș de calitate din magazinul online www.lindashop.ro