Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Prioritatile studentilor din Europa, dezbatute la Bucuresti!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
1007

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Joi, 19 aprilie, va avea loc deschiderea oficiala a Adunarii Generale a Organizatiei Europene a Studentilor. Dezbaterile vor incepe la ora 17:00 in sala CA Rossetti a Palatului Parlamentului, se vor centra pe tema "Impactul crizei economice asupra finantarii invatamantului superior" si ii va avea ca invitati pe: Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - domnul Catalin BABA, Primarul Municipiului Bucuresti - domnul Sorin OPRESCU, Rectorul Academiei de Studii Economice - prof. dr. Pavel NASTASE, Rectorul Universitatii Europei de Sud-Est Lumina - prof. dr. Filip STANCIU si alti invitati. Evenimentul este deschis presei.

Liderii studentilor din 38 de tari au venit la Bucuresti pentru a dezbate prioritatile studentilor cu privire la invatamantul superior din Europa. Acestia vor face propuneri legate de finantarea invatamantului superior - grav afectata de criza economica, de programul Erasmus for All al Comisiei Europene, isi vor definitiva strategia pentru Conferinta Ministeriala Bologna si vor alege un nou Birou de Conducere.

Toate acestea se vor intampla in perioada 19 – 25 Aprilie in cadrul editiei cu numarul 62 a Adunarii Generale a Organizatiei Europene a Studentilor (BM ESU) si a Trainingului European pe Finantarea Invatamantului Superior, evenimente organizate in Bucuresti de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR).

De asemenea, dorim sa mentionam faptul ca BM ESU este o premiera pentru miscarea studenteasca din Romania, fiind prima data cand la Bucuresti se reunesc toti reprezentantii studentilor din Europa.


Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro