Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Prize Electrice Bachmann

Prize Electrice Bachmann prin Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
200 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
594

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Prize Electrice Bachmann

Orice persoana care se afla in mijlocul procesului de reamenajare a casei stie ca este important sa aleaga cele mai potrivite piese de mobilier, sa le structureze intr-un mod elegant si sa aiba la final o casa asa cum doreste - frumoasa ca design si eleganta. Pe site-ul Protege Parol gasesti peste 8000 de piese de mobilier care sa te ajute pe tine si pe familia ta sa va amenajati casa dupa propriile preferentie. Acum gasiti pe site-ul nostru o gama de prize electrice de la Bachmann - un producator international de renume care s-a consacrat in producerea celor mai bune prize.

Acestea se instaleaza foarte usor, sunt realizate din materiale de calitate ridicata si au o durata de utilizare mai lunga fata de prizele din comert. Este deja logic de inteles ca orice casa sau birou are nevoie de o sursa sigura si continua de curent pentru a conecta cum trebuie toate aparatele electrice. Bachmann s-a specializat astfel in realizarea si producerea de prize electrice premium - cu cele mai bune materiale pentru a asigura un grad ridicat de siguranta si confort. Vezi la noi pe site si gama completa de accesorii de mobilier pentru casa ta precum blaturile, fronturile, manerele, mesele si scaunele de calitate ridicata.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro