Bucuresti

Producător plase sudate pentru beton, prețuri promoționale sezon 2019

Producător plase sudate pentru beton, prețuri promoționale sezon 2019

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
591

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Plasa sudată din sârmă profilată face parte din gama de produse metalurgice destinată și utilizată în principal la armarea betonului. Aceasta este confecționată din fire sudate, având scopul de a obține deschideri constante numite ochiuri, iar astfel produsul final ia un aspect de panou sau de cartelă numită plasă.

Plasa sudată se grupează în funcție de aspect, de mărime, de ochi și de grosimea firului, astfel încât sunt disponibile o diversitate de modele care pot fi utilizate în funcție de necesitate sau conform standardelor în construcții cum ar fi: în construcții, ca element de armătură pentru a arma structurile din beton,înîmprejmuiri provizorii sau definitive, la diverse obiecte civile sau industriale sau la construcția panourilor și materialelor termoizolatoare,etc.

Un important producător și distribuitor de plasă sudată din sârmă profilată de pe raza Moldovei este compania SC Linda Steel SRL prin marca sa înregistrată Armura.

Plasa sudată pentru beton marca Armura este confecționată pentru a fi utilizată în domeniul construcțiilor în ceea ce privește armările sau în alte diverse utilizări de confecții metalice.

Ea poate avea grosimea de 4, 5, 6 sau 8 mm, dimensiunea Lxl de 2000x6000 mm și ochiul de 100x100 mm.

În procesul de producție al acestui produs se folosesc doar materii prime a căror proveniență este controlată exigent. Calitatea produselor este certificată CE, iar ceea ce recomandă compania în continuare este satisfacția clienților.

Clienții nu trebuie să își facă griji dacă nu cunosc prea multe detalii despre plasa sudată și despre modul său de instalare sau despre oricare alt produs marca Armura cum ar fi plasa împletită pentru gard, panourile de gard bordurate zincate, șipcile pentru gard metalice Omega, stâlpii de gard Star și Clip, profilele metalice pentru rigips, profilele C și Z pentru hale metalice sau despre țevile rectangulare. Specialiștii Armura stau întotdeauna la dispoziția clientului cu consultanță de specialitate care constă în sugestii și sfaturi, pentru ca aceștia să poată lua cele mai bune decizii cu privire la produsele care îi interesează.

Comenzile de materiale se pot livra direct la adresa menționată de client, în funcție de valoarea facturată și de distanța până la destinație, dar clienții care își ridică singuri marfa primesc discount-uri importante pentru acest lucru.

Produsele Armura beneficiază de o garanție extinsă datorită calității lor ridicate, perioada de garanție putând fi cuprinsă între 2 ani și 10 ani.

Achiziționează și tu plasă sudată pentru beton de la cel mai important producător de pe raza Moldovei, profitând de prețurile promoționale ale sezonului din 2019. Află mai multe detalii despre acest produs accesând www.armura.eu/plasa-sudata/