Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Projet Ind

Projet Ind

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Soseaua Pantelimon, nr. 19
Telefon
0723555058, 0723555057
Categorie
Firme HoReCa
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1765

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Projet Ind Bucuresti

Projet Ind va ofera cu profesionalism si promtitudine, consultanta gratuita si asistenta tehnica speciala pentru achizitia, punerea in functiune si intretinerea instalatiilor de marcaj ink-jet sau laser, produse de compania germana EBS. Inscriptionarea industriala este esentiala pentru asigurarea unei trasabilitati perfecte.

Marcajul ambalajelor cu datele de fabricatie, expirare, nr. lot sau orice alte informatii necesare identificarii produsului, reprezinta o faza extrem de importanta in procesul de implementare a standardelor de calitate. Echipamentele de marcaj, furnizeaza solutii excelente de codare si imprimare a tuturor datelor variabile de fabricatie cu posibilitatea integrarii software in cadrul sistemelor ISO sau HACCP adoptate.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro