Bucuresti

Agentia Promos

Promos

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Tudor Arghezi, nr. 12
Telefon
0743753276
Web
https://www.promovareaonline.ro
Social links
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
510

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Promos Bucuresti

Promovarea online reprezinta solutia ideala pentru a-ti face cunoscuta afacerea in mediul online si pentru a atrage si fideliza clienti. Mediul online reprezinta locul in care puteti interactiona rapid cu clientii dumneavoastra. Urmatoarea etapa este sa creati legaturi cu acestia si sa realizati vanzari in beneficiul ambelor parti. Promovarea online reprezinta cea mai eficienta modalitate de crestere a unui afaceri intr-un timp scurt si la costuri mai mici decat reclamele offline. Un alt avantaj il reprezinta targetarea precisa a publicului tinta, fie ca vorbim despre afaceri B2B sau B2C.

Este necesar sa stiti ca orice afacere functioneaza doua sau mai multe metode de promovare online. Totodata, acestea difera, spre exemplu la un site de servicii de curatenie poate fi mai eficient serviciile de optimizare site si campaniile de Google Adwords, iar la alte afaceri un alt mix de marketing.

In fiecare zi numarul persoanelor care navigheaza pe internet creste la nivelul Romaniei fiind peste 8 milioane de utilizatori, acesta fiind un mediu propice pentru orice afacere online care isi promoveaza un site.

Avantaje ale promovarii online:

– Eficienta;
– Rapiditate;
– Targetare precisa;
– Rezultate masurabile;
– Acces usor la piata externa;
– Rapoarte detaliate;
– Masurarea ROI (Return On Investment).

Apeland la promovare online veti sti in fiecare moment cum sunt repartizati si cheltuiti banii dumneavoastra, dar si care sunt incasarile inregistrate in campanii. Un site poate fi o sursa de venit importanta, atata timp cat este bine promovat. Simplul fapt ca avem un site nu inseamna ca vom vinde, acesta trebuie sa fie optimizat si promovat prin Adwords, Facebook Ads si altele. Concurenta in aproape orice domeniu online este acerba, tocmai de accea avem nevoie sa ne facem cunoscut site-ul.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00