Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Psihologul Daniel Ivan este alături de tine pe drumul autovindecării și dezvoltării personale

Psihologul Daniel Ivan este alături de tine pe drumul autovindecării și dezvoltării personale

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 9 luni si 6 zile
Vizualizari
647

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Viața este plină de imprevizibil. Zilnic ești supus unui cumul de factori de stres, care treptat se pot acumula si își vor lăsa amprenta asupra stării tale fizice și psihice. Pe lângă stresul cotidian, pot interveni situații neașteptate care îți vor da total starea psihică și emoțională peste cap și te pot marca. În aceste situații, indicat ar fi să exteriorizezi trăirile pentru a te descărca de energiile acumulate și pentru a nu reprima acele emoții.

Atunci, alegi să te deschizi în fața cunoscuților, însă ce faci dacă nu ești ascultat sau înțeles? Răspunsul este simplu: apelează la un psiholog de ajutor in Bucuresti. Prin intermediul unui specialist, vei putea depăși mult mai ușor obstacolele care ți se ivesc pe drum. Psihologul Daniel Ivan înțelege perfect această nevoie de a comunica și te încurajează să îi ceri ajutorul dacă simți că nu mai poți gestiona emoțiile și trăirile interioare. Toate acestea sunt rezultatul unor evenimente impactante, iar odată acumulate se pot tranforma în răni sau traume, care îți vor pune piedici pe viitor.

Poți depăși obstacolele zilnice și poți deveni o variantă mai bună a ta?

Da, poți! Specialistul Daniel Ivan te poate ajuta să depășești momente dificile și să te dezvolți. Cum? Prin intermediul ședințelor. În cadrul acestora, vei purta dialoguri deschise și constructive, prin care te vei putea descoperi mai bine pe tine însuți. Deseori răspunsurile se află la tine, însă din cauza cumulului de trăiri, emoții sau informații nu poți să le conștientizezi. De aceea este bine să te autodescoperi și să urmezi calea potrivită ție. Toate acestea sunt posibile cu ajutorului unui psiholog Bucuresti.

Pornește într-o călătorie de vindecare, autocunoaștere și dezvoltare alături de un psiholog. Tratamentele medicamentoase, hobby-urile sau vacanțele sunt soluții temporare, care nu pot rezolva problemele cu adevărat. Pentru a trata traumele și blocajele în profunzime este nevoie de un specialist. Daniel Ivan este psihologul pe care te poți baza în astfel de situații. Acesta va fi alături de tine pentru a depista mai întâi cauzele rănilor și piedicilor tale, pentru ca mai apoi să te poți vindeca și să evoluezi.

Psihologul Daniel Ivan îți este alături și în mediul online, mai exact pe site-ul danielivan.ro. Pe această pagină îți este pusă la dispoziție lista tarifelor, dar și o multitudine de informații care îți pot fi de folos. Articolele postate pe site te pot ajuta să depistezi anumite probleme și să afli răspunsuri extrem de utile, la întrebări pe care foarte multe persoane și le adresează în prezent.

Contact:
contact@danielivan.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro