Bucuresti

Quiz Dates

Quiz Dates

Detalii eveniment

Telefon
0756116565
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
The Bankers
Vizualizari
1233

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 mai 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Despre acest eveniment
Evenimentul va avea loc intr-o locatie selecta din Centrul Vechi, la The Bankers, unde atmosfera calda si muzica ambientala iti ofera cadrul perfect pentru a avea putere de concentrare si energie sa raspunzi tuturor intrebarilor.
Despre Quiz Dates
Quiz Dates este un eveniment distractiv si relaxant, pentru cei dornici de interactionare si socializare, in cadrul unui concurs de cultura generala. Acest eveniment aduce laolalta, intr-un mediu placut si prietenos, un numar de 20 de persoane (fete si baieti). Participantii vor fi impartiti in mai multe echipe care, pe parcursul serii, vor raspunde unor intrebari din diverse domenii. Cel mai important, in timpul concursului, echipele se schimba dupa fiecare runda de intrebari, astfel incat fiecare are posibilitatea de a cunoaste toate persoanele din incapere. La finalul serii, pe baza punctajelor obtinute, se desemneaza castigatorii! In plus, dupa eveniment, fiecare poate intra pe site-ul www.date4fun.ro pentru a afla caror participanti au trezit interesul.
Cum se desfăsoară un eveniment
Cand ajungi la eveniment, gazda serii te va inregistra si iti va da un ecuson si un chestionar. Odata ajunsi toti participantii, se vor forma mai multe echipe de cate 2 persoane, echipe de fete si echipe de baieti.
Cum toate activitatile noastre presupun socializare intre toti participantii, nici de data aceasta nu vom fi mai prejos. Fiecare echipa de fete va fi asezata la cate o masa, iar echipele de baieti se vor muta dupa fiecare runda de intrebari la o alta masa si astfel vei ajunge sa ii cunosti in final pe toti. Dupa fiecare runda vom face o mica pauza astfel incat socializarea sa poata continua si ca participantii sa poata bifa in chestionar persoana care i-a atras atentia.
Intrebarile vor fi din mai multe domenii, cum ar fi afaceri, sport, istorie, diverse cunostinte, fiecarui domeniu atribuindu-se o sesiune de intrebari.
Fiecare masa va acumula puncte dupa fiecare runda, iar masa fetelor care va avea cele mai multe puncte va fi desemnata castigatoare ……...Vom desemna si o echipa a baietilor catigatoare, mai exact echipa baietilor care le-a ajutat pe fetele ocupante ale locului intai sa obtina cele mai multe puncte.
Miza este una foarte mare: din cei 4 castigatori ai serii, se vor desemna, prin tragere la sorti, o fata si un baiat care vor merge GRATUIT in excursia organizata la mare!
Va garantam o seara distractiva si relaxanta in care veti avea ocazia sa vorbiti si sa cunoasteti cat mai bine cu toti participantii la eveniment.
Si asta nu e tot...la sfarsitul serii, prin tragere la sorti, puteti castiga numeroase premii constand in Vouchere ce va asigura participareagratuita la evenimentele viitoare, sedinte de masaj si multe altele!!!
Programul serii
18:45 Primirea şi înregistrarea participanţilor
19:00 Începerea evenimentului
19:45 Pauza
20:00 Continuare eveniment
20:45 Încheiere Quiz Dates, socializare la bar

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta