Bucuresti

Racire exterioara terase, climatizare restaurante - Sisteme profesionale

Racire exterioara terase, climatizare restaurante - Sisteme profesionale

Detalii anunt

Telefon
0723508498
Pret
1.200 EUR
Categorie
Anunturi instalatii termice
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
2949

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sisteme profesionale pentru racirea exterioara a teraselor, hotelurilor, cafenelelor, restaurantelor, pub-urilor, teraselor din parcuri, piscinelor, gradinilor, locurilor de joaca ale copiilor, gradinitelor, creselor, curtilor, balcoanelor, foisoarelor.

Sistemele profesionale de racire exterioara pot fi utilizate si pentru racirea industriala: racirea exterioara a halelor, fermelor de pasari, fermelor de animale, ciupercariilor, serelor, pietelor agroalimentare etc.

Sistemele oferite sunt bazate pe tehnologia de pulverizare a apei, la presiuni foarte mari (70 bar). Datorita presiunii foarte mari si a dimensiunilor reduse ale orificiilor de trecere ale duzelor (0.2 mm), apa este pulverizata si se creeaza o ceata ultrafina cu o dimensiune a particulelor de apa de maxim 10 microni. Aceste particule foarte mici de apa absorb caldura prezenta in atmosfera, evaporandu-se si transformandu-se in vapori de apa. Energia (caldura) utilizata pentru transformarea apei in vapori se regaseste in scaderea temperaturii mediului ambiant.
Temperatura exterioara, in locul in care functioneaza un astfel de sistem, poate fi coborata cu pana la 10 grade Celsius.

Toate sistemele contin:
- pompa de inalta presiune (70 bar) cu sau fara temporizator
- filtru de apa (5 µ)
- duze inox cu sistem antipicurare
- tub poliamida de inalta presiune (70 bar)
- coliere de fixare
- cleste de taiat.

Sistemele profesionale de racire exterioara pot fi cu linie de difuzie sau cu ventilatoare.
Sistemele de racire pot fi furnizate sub forme de kit: 10 duze / 20 duze / 30 duze / 50 duze / 70 duze sau pot fi livrate "bucata cu bucata".
Pentru dimensionarea sistemelor de racire exterioara trebuie furnizate detalii despre suprafata, inaltimea terasei, deschideri etc.
Tipuri de sisteme de racire prin evaporare: racire cu linie de difuzie / racire cu ventilatoare / racire cu ventilatoare mobile.