Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Rad Art Fair

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
515

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 16 mai 2024 - Duminica 19 mai 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

RAD ART FAIR, cel mai important eveniment dedicat pieței de artă contemporană din România se întâmplă anul acesta între 16 și 19 mai la CARO în București. 25 de galerii și spații expoziționale participă la cea de-a doua ediție.
Vor fi expuși peste 90 din cei mai relevanți artiști români ai momentului, de la prezențe tinere ce provoacă status quo-ul prin experiment și rezistență, până la artiști ce și-au început activitatea în anii ‘70 și au contribuit la fondarea scenei de artă din România. Galeriile participante în acest an RAD Art Fair sunt: 2/3 galeria, Atelier 35, Biju, Cazul 101, Diptych, G15 Design, IOMO, Ivan, Jecza, Laborna, Lutnița, NEW NOW, Plan B, Gregor Podnar, Galeria Posibilă, Anca Poterașu, Relicvar, Galeria Romană, Sabot, /SAC, Sandwich, Sector 1, Suprainfinit, Catinca Tabacaru, Zina, 11 dintre acestea fiind pentru prima dată la RAD Fair.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/