Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Radiocom

Radiocom

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Oltenitei, nr. 103
Telefon
0315003131
Social links
Categorie
Internet / Telefonie / TV
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1804

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Radiocom Bucuresti

Radiocom
, marcă înregistrată a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A., este lider de piaţă în domeniul broadcasting-ului şi, în acelaşi timp, unul dintre principalii furnizori de reţele şi servicii de comunicaţii electronice din România. Pornind de la cele două domenii de activitate – broadcasting şi telecomunicaţii - RADIOCOM a evoluat continuu, dovedind maturitate şi spirit inovator în dezvoltarea sa permanentă, astfel încât, astăzi putem spune că RADIOCOM este un brand în ascensiune, un brand 100% românesc.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro