Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Radu Beligan - Confesiuni despre viata si arta

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1267

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 11 aprilie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

"Viata: o opera de arta prin excelenta!" Radu Beligan

"Dintre toate operele, cea mai frumoasa este o viata bine traita. As zice chiar ca este opera de arta prin excelenta." In continuarea acestui profund si superb mesaj al maestrului Radu Beligan, am adauga ca insasi viata acestui "titan" al scenei teatrale autohtone poate fi descrisa ca fiind o capodopera. Si pentru ca merita povestita, puteti admira frumoasele istorisiri despre cariera si viata sa in cadrul reprezentatiei unice "Confesiuni despre viata si arta", ce va avea loc pe data de 11 aprilie, ora 19.30 la Palatul National al Copiilor.

Timp de doua ore va veti afla in compania maestrului, care va face marturisiri interesante legate de personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre modelele sale - Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George Vrac, dar si pareri sau sfaturi privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani de activitate.

"Daca maestrul se regaseste ca si regizor pe afisele mai multor reprezentatii ce ruleaza cu succes in acest moment, se pare ca publicul este absolut fascinat de ceea ce l-a format si il defineste pe omul Radu Beligan din ziua de astazi, astfel ca dorinta de a-l privi si asculta pe maestru vorbind despre intamplarile propriului spectacolul al vietii sale este una ascendenta. De aceea vom face tot posibilul sa raspundem pozitiv solicitarilor publicului in ceea ce priveste acest eveniment", mentioneaza Pepino Popescu, organizator al reprezentatiei.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro