Bucuresti

Radu Beligan este "Egoistul" din 27 iunie!

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1046

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Din dragoste pentru public, fara odihna in perioada de concedii:

Radu Beligan este "Egoistul" din 27 iunie!

Vestea stagiunii de vara a reprezentatiei "Egoistul", anuntata in urma cu doua saptamani, i-a surprins placut pe bucurestenii care doreau sa vada sau sa revada acest spectacol unic. La scurt timp dupa anuntarea faptului ca "Egoistul" nu ia pauza pe perioada verii, biletele se achizitioneaza intr-un ritm alert, astfel ca, pentru reprezentatia din data de 27 iunie, mai exista locuri de vanzare doar pentru categoria I.

Iata ca in privinta acestui spectacol nici nu poate fi vorba de o pauza, dupa mai bine de sapte ani in care Radu Beligan, alaturi de colegii sai, a incantat publicul din intreaga tara cu o evolutie actoriceasca desavarsita, aplaudata la scena deschisa de fiecare data. La cei 92 de ani ai sai, din care 70 dedicati teatrului, maestrul revine de fiecare data in fata spectatorilor cu aceeasi placere, dedicare si forta, pe care i-o ofera numai dragostea fata de arta adevarata.

Poate de aceea si publicul, sensibil in fata unui geniu teatral precum Radu Beligan, raspunde pozitiv si il rasplateste prin participarea intr-un numar mare la toate reprezentatiile sale, fara a-i oferi actorului nici macar o clipa de ragaz.

Nu pierdeti asadar intalnirea cu Radu Beligan, dar si cu alti actori valorosi precum Simona Bondoc, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu si Silviu Biris, care va vor darui cu tot sufletul un spectacol pe cinste pe 27 iunie la Palatul National al Copiilor.