Bucuresti

Rainbow Kids

Rainbow Kids

Detalii gradinita/club

Adresa
Bucuresti, Strada General Ion Dragalina, nr. 8
Telefon
0318052392, 0720277660
Web
https://www.rainbowkids.ro
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
840

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Rainbow Kids Bucuresti

Grădiniţa RAINBOW Kids este o instituţie privată, prin autorizație de încredere de M.E.C. nr. 284 din 03.03.2004 (C.N.E.A.I.P), deschisă tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-6 şi 6-7 ani, indiferent de naţionalitate, sex sau religie, ce doresc să urmeze un traseu educaţional.

Fiind o gradiniță acreditată MECT, acordăm o atenție sporită pregătirii copiilor pentru școală și ne asigurăm că aceștia ajung în clasa I foarte bine pregătiți. Echipa de cadre didactice este formată din învățători și profesori cu înaltă calificare și multă experiență în domeniu. În cadrul grădiniței copiii învață sub atenta supraveghere a acestora și beneficiază de o gamă variată de activități opționale pentru dezvoltarea complementară.

Pe întreg parcursul activității noastre, dorim să promovăm o permanentă și fructuoasă colaborare între copii, părinți și cadre didactice. Împreună vom realiza o minunată călătorie în lumea cunoașterii, bucurându-ne de fiecare nouă experiență, de fiecare moment ce va contribui la dezvoltarea intelectuală și emoțională a fiecărui copil.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 7:30 - 19:00