Bucuresti

Recomandări culturale pentru lunile noiembrie şi decembrie

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
613

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Recomandări culturale pentru lunile noiembrie şi decembrie
SALA DALLES

Dacă apreciaţi umorul inconfundabil al lui Horaţiu Mălăele sunteţi invitaţi pe 29 şi pe 30 octombrie la Sala Dalles! Maestrul vă aşteaptă la recitalul extraordinar “Sunt un orb” - un spectacol de poezie, proză scurtă, muzică şi improvizaţie, pe care îl veţi savura de la primul până la ultimul minut! Bilete pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Sala Dalles devine gazda primului serial de teatru din România! Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu şi alţii te aşteaptă la un maraton al comediei: pe 31 octombrie te amuzi la “Ma mut la mama!”, pe 1 noiembrie distracţia continua cu “Ma mut la…tata?,” iar pe 2 noiembrie afli deznodământul poveştii asistând la: “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”.

PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR
Pe 21 noiembrie eşti invitat la Palatul Naţional al Copiilor la o comedie de cinci stele! Umorul de situaţie este la înălţime, în spectacolul “Un bărbat pentru Sara”! În distribuţie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile si Constantin Cotimanis. Regia : Claudiu Goga.
Iar pe 22 noiembrie Mihai Călin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni te așteaptă cu dialoguri comice la spectacolul “Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu.
Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro.

SALA MARE A TEATRULUI NAŢIONAL
Pe 31 octombrie sunteţi aşteptaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă
la un mereu actual spectacol de improvizaţie. Invitaţi: Act Orchestra.

Baletul clasic „Lacul lebedelor” se află în acest an în topul preferinţelor spectatorilor, de aceea, pe 12 decembrie spectacolul se va juca de două ori, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti! Cei care nu au apucat să intre în posesia biletelor pentru spectacolul de la ora 20.00 au acum o nouă şansă să asiste la acest regal al baletului clasic, pentru că o nouă reprezentaţie a fost programată cu începere de la ora 17.00.
Spectacolul va ajunge şi în Timişoara, Satu Mare, Oradea, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa şi Craiova.

Cele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar! În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti. Bucureştenii vor primi nepreţuitul dar muzical pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Spectacolul ajunge şi în Craiova, Braşov, Deva, Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi.

SALA STUDIO
Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu revin, pe 14 noiembrie, la Sala Studio a Teatrului Naţional, pentru o noua reprezentatie cu spectacolul “Cafeneaua”! Sunteti invitati la un regal actoricesc în trei tablouri, în care se împletesc râsul, lacrimile si ironia existentei umane!

Biletele pentru cele patru spectacole se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

SALA PALATULUI
Spărgătorul de nuci” prinde din nou viaţă, pe 13 decembrie, la Bucureşti! Compania de balet clasic Andrei Balatov din Sankt Petersburg aduce pe scena Sălii Palatului, celebra lucrarea fantezie a lui Ceaikovski! Balerini de origine rusă te vor delecta cu eleganţa şi virtuozitatea lor pe parcursul a două acte şi 15 tablouri de o graţie desăvârşită! Lucrarea fantezie a lui Ceaikovski, în care jucăriile prind viaţă, Spărgătorul de nuci înfruntă armata de şoareci apoi se trasformă în Prinţ şi o poartă pe mezinei familiei Stahlbaum la Castelul Trandafirilor din împărăţia dulciurilor, încântă spectatorii de toate vârstele, încă de la premiera ce a avut loc în 1892.