Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Renovarea unei băi. Ce implică, costuri și la ce să fii atent

Renovarea unei băi. Ce implică, costuri și la ce să fii atent

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 9 luni si 1 zi
Vizualizari
867

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Baia este unul dintre cele mai utilizate spații ale casei, fiind folosită atât pentru procesele de igienă, cât și ca spațiu de relaxare. Renovarea acestor spații presupune alegerea celor mai bune produse, care să transforme spațiul într-o oază de confort, așa că dacă te pregătești să îi oferi băii tale o nouă înfățișare, iată ce implică întregul proces.

Alegerea unor elemente noi de încălzire


Una dintre cele mai importante schimbări este cea care ține de confortul termic. Poți schimba caloriferele vechi din fontă cu un calorifer portprosop, care te va ajuta atât sub forma eficienței termice, cât și la nivel estetic și de funcționalitate. Caloriferele de acest tip îți permit uscarea facilă a prosoapelor, fără a mai fi nevoit să instalezi un uscător sau alte soluții în acest sens.

Alegerea unei cabine de duș moderne


Deși cada reprezintă definiția confortului, uneori este mai bine să o înlocuiești cu o cabina de dus. Cabinele de duș moderne îți oferă răsfăț și relaxare, dar și o eficientizare a spațiului, deoarece dispunerea se face în plan vertical, față de cadă care va necesita mult spațiu pe orizontală. În plus, cabinele de duș sunt moderne și estetice, iar unele oferă opțiuni suplimentare de hidromasaj, lumini sau chiar muzică.

Schimbarea acoperirilor ceramice


Dacă vrei să schimbi aspectul băii și să îi oferi acesteia un aer modern, atunci poți schimba și sistemul de acoperire al pereților. Optează pentru o faianță nouă, în culori moderne și de asemenea alege pentru pardoseală gresie, piatră naturală sau rășină epoxidică în funcție de preferințele tale. Nu uita că aceste schimbări necesită decopertarea straturilor existente și repararea substratului acolo unde este cazul. Acest lucru presupune turnarea unei șape și acoperirea fisurilor, găurilor și golurilor, folosind în acest sens lapte de ciment sau rășină epoxidică sau poliuretanică (dacă prin fisuri trece apă).

Schimbarea elementelor de mobilare și utilare


O renovare ca la carte implică și schimbarea articolelor de utilare de la nivelul băii. Dacă ai o baie mică atunci înlocuiește vasul de toaletă clasic cu un vas suspendat și în locul chiuvetei optează pentru un lavoar sprijinit pe un dulap. Montează un dulap deasupra mașinii de spălat, în care să organizezi produsele specifice pentru baie și astfel vei eficientiza foarte mult spațiul.

La ce să fii atent când renovezi baia?


Un aspect important la care trebuie să fii atent sunt costurile, așa că este recomandat să soliciți oferte pentru ca mai apoi să alegi în funcție de buget. De asemenea, fii atent la magazinele din care cumperi, încercând să alegi furnizori cunoscuți pe piața de profil. În acest fel te vei bucura de o baie confortabilă și modernă fără prea mult efort și de asemenea fără costuri în plus.

Sursa foto: unsplash.com/photos/g51F6-WYzyU

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro