Bucuresti

Rent a Car in Timisoara, Arad, Caras & Bucuresti

Rent a Car in Timisoara, Arad, Caras & Bucuresti

Detalii anunt

Telefon
0739751444
Pret
20 EUR
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 9 luni si 20 ore
Vizualizari
240

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Rent a Car in Timisoara, Arad, Caras & Bucuresti

Inchirierea masinilor in sistem rent a car pe perioade scurte si medii a devenit tot mai simpla online. Prin 365 Rent poti sa selectezi modelul preferat de autoturism (sau clasa vehicolului), sa alegi perioada de inchiriere si ai un cost transparent, instant. Poti face rezervarea masinii online sau telefonic si sa fii sigur ca vei beneficia de un serviciu de calitate al unuia dintre cei mai experimentati operatori de parcuri de rent-a-car din zona de vest a Romaniei. Detalii despre operatorul de rent-a-car Timisoara 365Rent se pot obtine pe site-ul companiei.

Poti alege din mai multe clase de auto de inchiriat:

  • mica
  • compacta
  • economy
  • business
  • SUV
  • VAN sau mini-VAN

Costurile pentru o zi de inchiriere incep de la 20 de euro, dar depind de perioada de inchiriere. Alege intre Ford Fiesta, Opel Corsa, Skoda Fabia, Toyota Aygo, VW Polo, Ford Focus, Opel Astra, Renault Talisman, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Dacia Duster, Opel Antara, Opel Zafira sau chiar unul dintre modelele electrice Renault Zoe sau BMW I3.

Toate masinile beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

Pentru mai multe informatii, poti accesa cu incredere site-ul operatorului 365Rent.