Bucuresti

Renumitele șeminee Pefoc de la Sibiu au ajuns și la București!

Renumitele șeminee Pefoc de la Sibiu au ajuns și la București!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
283

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Meșterii sibieni de la PEFOC, firmă 100% românească și cu peste 20 de ani de experiență în industria termicelor alternative de calitate superioară, aduc direct din inima Transilvaniei, tuturor clienților din București și localitățile limitrofe, spectaculosul semineu pe lemne, gaz sau peleți! Profesioniștii cu sediul central la Sibiu și parteneri locali de încredere, prezenți în toate zonele importante din România, ne vor explica principalele caracteristici și avantajele șemineului pe lemne sau al șemineului care funcționează pe gaz, asemenea centralei clasice de apartament.

Din păcate, încă sunt destui cei care întârzie luarea unei decizii hotărâte când vine vorba despre confortul termic de acasă, și care, ajung în ipostaza de a fi nevoiți să aleagă la repezeală, o sursă de căldură total nepotrivită pentru necesitățile de încălzire din locuințele lor. Multe dintre sobele, șemineele pe lemne sau pe gaz, încă sunt cumpărate de către români, doar după prețul cel mai mic, omițându-se aspecte precum, caracteristicile tehnice minime, calitatea, siguranța și randamentul final, raportat la nevoile termice reale.

Așa că, dacă ești în căutarea unui focar semineu ieftin, rândurile care urmează, s-ar putea să ți se pară extrem de interesante! Astăzi vom discuta despre achiziția celor mai spectaculoase surse de încălzire din casele românilor, respectiv șemineul pe lemne sau șemineul pe gaz. Vei afla câteva dintre caracteristicile fiecărui produs în parte și avantajele pe care ți le oferă, atât din punct de vedere al stilului, cât și din perspectiva caracteristicilor pur tehnice și funcționale.

Șemineul pe lemne

Fie că mergem în vacanță la o pensiune la munte, fie că ne vizităm bunicii, cu siguranță ați văzut multe astfel de soluții speciale de încălzire care mai de care mai spectaculoase, înfrumusețând și încălzind livingurile sau dormitoarele din casele a tot mai mulți români, atrași de magia și eficiența lor. Este de departe cea mai cunoscută și eficientă modalitate de încălzire a locuinței, dar oferă și o ambianță romantică, plăcută, perfectă pentru petrecerea timpului liber alături de familie.

Printre avantajele oferite de un șemineu care funcționează cu pe lemne, se numără:
- autonomie și căldură chiar și în timpul penelor de curent
- modele diverse, inclusiv cu plită și cuptor
- poate încălzi o suprafață mare (dacă sunt realizate din materiale de calitate)
- se pot monta aproape oriunde, datorită meșterilor autorizați Pefoc care au soluții pentru
orice tip de instalare, indiferent de gradul de dificultate al proiectului
- reducerea facturilor la energie.

Șemineul pe gaz

Pentru persoanele care preferă să nu-și bată capul cu procurarea anuală și depozitarea lemnelor de foc, dar dețin racord la rețeaua de gaze naturale, șemineul pe gaz este solutia de încălzire perfectă. Varietatea largă de modele, culori, cu sau fără sistem de ventilație, le fac ideale și la bloc, unde spațiul este prea redus pentru o altă formă de încălzire. Evident, un șemineu pe gaz este mult mai ușor de întreținut decât unul pe lemne, ceea ce îl face preferabil persoanelor care nu au suficient timp liber și își doresc căldură instantaneu.

În ceea ce privește avantajele utilizării șemineului pe gaz, acestea sunt:
- încălzirea rapidă a camerei sau a întregii locuințe
- gamă variată de modele cu ventilație (ce necesită coș de fum) sau fără ventilație
- se pot monta atât la casă, cât și la bloc
- sisteme de siguranță moderne – în cazul în care se întrerupe curentul sau gazul natural,
acesta se va opri automat
- oferta de șeminee pe gaz Pefoc, cuprinde o gamă variată de dimensiuni în funcție de
necesitățile clienților, fără nevoia unei întrețineri speciale.

Așadar, investește inteligent într-o sursă de căldură premium și la prețuri corecte, de care să te poți bucura în confortul locuinței tale. Fă o vizită site-ului oficial pefoc.ro și ai acces la un stoc de peste 9000 de produse și accesorii termice, cuprinse într-o ofertă potrivită pentru toate gusturile și buzunarele, extrem de variată, de șeminee premium pe lemne, pe gaz sau peleți, modele diverse de focar semineu ieftin, sobe din fontă sau oțel înnobilat cu șamotă pentru un finisaj elegant și eficient, alături de o sumedenie de alte soluții termice sau decorative, toate de calitate superioară.

Pe lângă consultanța dedicată și servicii de montaj profesional, meșterii sibieni îți vor asigura transportul gratuit în întreaga țară, pentru orice model de șemineu sau sobă cu garanție de până la 5 ani. Contactează-i pentru detalii și informații complete care să te ajute în alegerea celei mai potrivite soluții pentru confortul sublim al căminului tău!