Bucuresti

Restaurant Elisabeta prezinta Directia 5!

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
822

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Joi, 5 decembrie, orele 21:00, este o seara speciala pentru toti fanii trupei Directia 5. Acestia vor concerta pe scena Restaurantului Elisabeta, restaurant cu specific interbelic, situat pe Bulevardul Elisabeta nr.45, Bucuresti.

Locatia selecta, amenajata conform Epocii de Aur a Bucurestiului, va promite un concert deosebit, intr-o atmosfera dominata de emotie si amintiri. Muzica si dansul constituie doua dintre cele mai importante activitati de relaxare si petrecere a timpului liber din Bucurestiul interbelic. Astfel, piesele celor de la Directia 5 vor da frau liber dansului, distractiei in atmosfera Micului Paris.

Dupa 22 de ani de activitate si cu 26 de albume in portofoliu, Directia 5 continua sa incante lumea cu melodiile lor pline de semnificatii ce au ramas adanc intiparite in mintea fanilor. „O fata ca ea” si „Povestea noastra” sunt printre cele mai cunoscute si iubite melodii ce au cucerit inimile tuturor. Concertul poarta titlul de "Zambetul face minuni" la fel ca si noul ce a fost lansat pe 30 Octombrie.

Restaurantul Elisabeta are marea placere de a va invita la un concert deosebit, cu o trupa incendiara, in cadrul caruia, autohtonul se imbina perfect cu istoria prin reprezentatia celor de la Directia 5 intr-o
locatie “belle epoque”.

Filtre stire

Perioada: Luna curenta