Bucuresti

Retroparada Primaverii pe Drumul Vinului

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
714

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 aprilie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sambata, 11 aprilie 2009, pe „Drumul vinului" cele mai pretuioase masini de colectie din Romania vor redestepta atmosfera interbelica.
Incepand cu ora 11.30 membrii „Retromobil Club Romania" (Presedinte de onoare M.S.Regele Mihai) vor porni catre cea mai apropiata zona viticola de Capitala.

Startul celor 25 de masini de colectie se va da la Muzeul Aviatiei aflat la intersectia Strazii Barbu Vacarscu cu strada Fabrica de Glucoza.

"Divele" vor iesi din incinta Muzeului Aviatiei la interval de cate 1 min si vor ajunge agale la destinatia "Conacul dintre Vii" din Urlati in jurul orei 13.30.

La „Conacul dintre Vii", o veche mosie aflata la 77 km de Bucuresti, renovata in spiritul sfarsitului de secol XIX, dar up-gradata cu toate facilitatile sec.XXI, excentricii proprietari si invitatii lor vor petrece o zi in atmosfera rafinata a locului.

Selecta adunare va fi rasfatata cu prezentari de vinuri din podgoriile de marca din zona viticola Dealu Mare si isi vor imagina printr-un program de Stand-up Comedy iesirea din criza financiara, precum Romania in perioada interbelica.

Conferinta de presa a avut loc marti 7 aprilie la Carol Parc Hotel,cel mai luxos hotel din Capitala aflat in topul primelor 135 de hoteluri din lume in actegoria „boutique exquisite hotels".

Formula „five o’clock tea" aleasa a permis un dialog placut nu numai asupra evenimentului in sine, ci si asupra evolutiei societatii romanesti si a curentului de opinie pe care organizatorii il dezvolta: readucerea in constiinta colectiva a rafinamentului decent al romanului de buna calitate.