Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Rex isi cauta casuta la curte

Detalii

Telefon
0727773813
Pret
400 LEI
Categorie
Vanzari / adoptii de animale
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
1178

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Donez pui metis Ciobanesc German (3 luni) Din pacate suntem nevoiti sa il dam pe Rex, pentru ca rudele de la tara pentru care il luasem nu il mai vor.

Ne pare tare rau, dar stim ca la curte s-ar dezvolta cel mai bine, avand nevoie de spatiu, fiind caine de talie mare, bun pentru paza. Este jucaus, activ, istet.

Este sanatos, are carnet si microcip, 2 vaccinuri facute, toate deparazitarile interne si externe necesare. Urmeaza sa ii facem urmatoarele vaccinuri.

Dorim sa acoperim costurile de ingrijiri veterinare (vaccinuri, analize, deparazitari) de care a avut nevoie pana acum. Ne rezervam dreptul de a alege noii proprietari, din dorinta de a gasi o familie iubitoare care sa ii ofere atentia si grija de care s-a bucurat si in familia noastra.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro