Bucuresti

Reyna Events

Reyna Events

Detalii sala evenimente

Adresa
Bucuresti, Strada Locotenent Pascu Nicolae, nr. 81
Telefon
0724415433
Web
https://www.reinaevents.ro
Social links
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
4108

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Reyna Events Bucuresti

Reyna Events este o locatie privata, situata intr o zona linistita a Bucurestiului, este imbinarea perfecta de eleganta si rafinament. Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate face ca Reyna Events sa fie locul ideal pentru gazdurirea evenimentelor memorabile din viata ta.

Locatia noastra se intinde pe o supafata de 5000 mp, beneficiand de doua saloane de evenimente: Salonul Victoria si Salonul Sofia, deasemenea va punem la dispozitie o camera matrimoniala, o minunata piscina exterioara care incadreaza o atmosfera selecta, parcare cu o capacitate de aprox. 100 de locuri, bucatarie proprie, precum si alte servicii optionale pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Pentru ca stim ca orice eveniment implica timp si consum de energie, noi suntem aici, penru a va asigura ca aceste clipe vor fi de neuitat, ca nici un detaliu nu va trece neobservat. Seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea, si flexibilitatea, precum si partenerii nostrii profesionisti cu care lucram sunt un argument solid pentru a alege serviciile noastre.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala botez, Sala de conferinta, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: peste 200