Bucuresti

Reynaers Aluminium

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 29
Telefon
0213210838
Fax
0213205105
Web
https://www.reynaers.ro
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 saptamani si 22 ore
Vizualizari
1486

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Reynaers Aluminium Bucuresti

Reynaers Aluminium este unul dintre liderii pe piata Europeana in dezvoltarea, comercializarea si distribuirea de sisteme de aluminiu de inalta calitate pentru ferestre, usi, elemente glisante, pereti cortina, sere si sisteme de protectie solara.

Daruim viata Aluminiului

Arhitectii si constructorii care sunt pasionati de munca lor nu considera cladirile ca fiind lipsite de viata. Proiectele si realizarile ce au semnatura lor prind viata. Acelasi lucru se intampla si cu Reynaers. Folosind sistemele dezvoltate de Reynaers aducem cladirile la viata. Descopera o lume a calitatii si a inovatiei tehnologice. Sistemele si solutiile oferite de Reynaers Aluminium adauga confort si siguranta mediului inconjurator precum si valoare aplicatiilor arhitecturale.

Esti investitor? Permite-ne sa-ti demonstram cum originalitatea si frumusetea pot merge mana in mana cu rezistenta. Esti producator sau factor de decizie? Permite-ne sa-ti aratam ce poti astepta de la o colaborare cu noi.Vrei sa afli cum iti sustinem proiectele? Ce produse si servicii oferim? Vrei sa vezi ultimele noastre proiecte? Vei afla totul chiar aici. Iti dorim o navigare placuta.

Filtre firma

Tip: Montaj, Tamplarie Aluminiu, Usi