Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Rigole baie și ustensile pentru instalațiile sanitare, elegante, sunt la Iperinox

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
260

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Confortul din casă este foarte important și de cele mai multe ori ni-l dorim la prețuri cât mai accesibile. Instalațiile sanitare din cadrul băii trebuie efectuate într-un mod cât mai eficient, dar care să aibă legătură și cu designul băii, dacă îți dorești ceva mai modern. O cabină de duș elegantă, împreună cu o rigolă aleasă pe măsură, pot transforma baia într-un adevărat templu pentru relaxare. În funcție de ce ai ales, respectiv un paravan de duș sau o cabină cu montaj pe pardoseală, în ambele cazuri sunt necesare rigolele care pot fi comandate online.

Site-ul rigolesifoane.ro îți prezintă o gamă largă de rigole baie și ustensile pentru instalațiile sanitare elegante. Rigola reprezintă o soluție foarte elegantă de a masca partea de instalații în amenajări. Oricare ar fi designul acesteia, rolul ei este același. Acest accesoriu are menirea de a strânge și evacua apa de pe suprafața pardoselii. Înainte de a alege rigola, este foarte important să măsori spațiul din duș, pentru a te asigura că se potrivește perfect. Rigola se montează înainte ca plăcile de gresie să fie puse.

Magazinul online cuprinde o varietate de rigole pentru duș cu grătar din oțel inoxidabil, faianțabile, slim, cu scurgere verticală, cu scurgere în perete sau cu sticlă. Vei găsi o disponibilitate mare a mărimilor, așadar poți începe să iei măsurători pentru a comanda exact ceea ce se potrivește. În cazul în care nu știi cum se face acest lucru, poți solicita sfatul specialiștilor.

Articole pentru instalațiile elegante din casă și nu numai


La Iperinox găsești o gamă variată de produse pentru propria casă, dar și industriale. Magazinul cuprinde o mulțime de rigole pentru duș, sifoane pentru pardoseală, rigole industriale, guri de scurgere sau produse în materie de sanitare. În cea din urmă categorie ai la dispoziție coloane pentru duș, rezervoare WC, baterii lavoar, cabine de duș, de tip Walk-in, cădițe sau căzi mai mari. Pentru secțiunea de industriale sunt disponibile rigole cu grătar sau cu fantă, toate din oțel inoxidabil. În materie de sifoane pentru pardoseală, magazinul online îți oferă acces la produse cu grătar, faianțabile sau pe colț, în funcție de care vrei să fie aspectul final al băii tale. Toate produsele au o calitate superioară și îți vor fi de mare ajutor atunci când vrei ca baia să aibă un aspect cât mai modern și elegant.

Bucură-te de prețuri de producător!


Calitatea superioară a produselor pe care le găsești pe site vine cu un preț ideal pentru proiectele tale! Ai posibilitatea de a comanda materiale calitative la prețuri de producător. De asemenea, dacă ai nevoie ca rigola de duș, cea industirală, sifoanele pentru pardoseală sau gurile de scurgere să fie efectuate la comandă, poți solicita imediat acest lucru.

Garanția produselor se extinde până la 5 ani, compania asigurând fiecare client de calitatea produselor. Transportul se va face la tine acasă sau la compania pe care o ai, fără să fie necesar să pierzi timp prin magazine.

Contact: contact@sifoaneinox.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro