Bucuresti

Romatermit

Romatermit Construct

Detalii firma

Adresa
Jilava, Soseaua Giurgiului, nr. 33 A
Telefon
0214510131, 0730081122
Web
https://romatermit.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
2152

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Romatermit Jilava

Misiunea companiei Romatermit Construct este de a veni in intampinarea cerintelor atat ale pietei de desfacere a materialelor de constructii cat si a industriei constructoare in general, a clientilor nostri actuali si potentiali, cu o noua oferta de panouri termoizolante tip sandwich - OK ISOPANEL – tigla metalica – CLASSIC sau MASTER – tabla cutata, profile usoare tip "Z" si "C", toate produse in fabrica noastra situata in Jilava, jud. Ilfov.

Fabrica de panouri sandwich dispune de o linie de productie de o inalta tehnologie, intreg procesul de productie fiind computerizat. Avantajele productiei proprii sunt: pretul de achizitie scazut, comparativ cu produsele similare de pe piata, costurile de productie scazute se reflecta pozitiv in pretul produsului final, timpul de executie si manopera sunt considerabil reduse, livrare rapida si conditii de plata avantajoase,intr-un sistem flexibil.

In plus, asiguram consultanta de specialitate pentru utilizarea produselor noastre. Calitatea superioara a materiei prime folosite se mentine constanta pe tot parcursul procesului de productie, rezultand produse competitive atat pe plan national cat si international. Toate produsele noastre sunt agrementate si avizate tehnic si sanitar.

Filtre firma

Materiale amenajari: Lambriuri si glafuri