Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Rosmersholm

Rosmersholm

Detalii spectacol

Telefon
0770286218
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Let It Go
Vizualizari
626

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 martie 202219:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Rosmersholm

Care este amintirea care te urmărește întotdeauna? Ce te doare? Ți-e frică de apă? Când ai văzut ultima dată Calul Alb? De ce spuneai că te doare...? Ce îți spui seara, când mergi la culcare? Ce simți când vezi un mort?

Există ceva înăuntrul fiecăruia care se zbate. Care rupe pe dinăuntru. Care mușcă. Sfâșie. Există vinovății ce urlă în mod continuu și de-abia când încep să șoptească devin periculoase. Când este prea târziu să închizi ușa, când te uiți în oglindă, dar tot ceea ce se reflectă este peretele din spatele ei, când spiritele resentimentelor își fac cuib în ceea ce numești „acasă”, când liniștea zgârie pe la ferestre surd, iar mucegaiul sufletesc începe să iasă la iveală. Există vinovății ce nu-s un ocean, sunt doar o Golgotă personală.

La Rosmersholm, nu trebuie să te mai temi de moarte. Ci, mai degrabă, de cădere.
Tu? Ai curajul să sari?

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro