Bucuresti

Sa lansat Fazland.ro

Sa lansat Fazland.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
507

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

FAZLAND – PROFESIONISTII CASEI TALE

Cauti pe motoarele de cautare un meserias bun, daca se poate autorizat, serios, onest sau o firma de restructurari?

De astazi totul poate fi mai simplu cu Fazland!

Fazland.ro
naste de la nevoia pe care o au in multi :nevoia de a alege firma sau meseriasul profesionist caruia i poti incredinta o lucrare sau restructurarea propriei case cu cea mai mare incredere. ”Fazland are ambiția de a crea un sistem transparent, simpu si eficient intr- un sector ca acela al serviciilor pentru casă, sector caracterizat de informații asimetrice. In ultimele 12 luni am colaborat cu profesioniști si firme din sector pentru a găsi calea eficientă de a intra in contact cu noii potențialii clienți fără a avea costuri fixe și arătandu-le cum să fie cun un pas inaintea concurențiilor” a declarat Vittorio Guarini- CEO.

Web site-ul www.fazland.ro oferă clienților, posibilitatea de a primi și compara în mod gratuit, oferte de preț, în cel mai simplu și inovativ mod. Cu ajutorul unor formulare create special pentru a ghida clientul, acesta poate furniza informațiile necesare profesioniștilor pentru a obține o ofertă de preț cât mai detaliată. Profesioniștii-cum ar fi firmele de construcții, instalatorii, electricieni sau firmele de transport- au posibilitatea de a se face cunoscuți clienților fără costuri fixe. Deasemenea, pot evalua toate detaliile privind cererile de ofertă prezente pe site, estimând astfel potențialul afacerii. În cazul în care sunt interesați de un anumit client, pot intra în contact cu acesta, luandu-i datele de contact.
Scopul Fazland-ului este a veni în ajutorul profesioniștilor pentru a atrage noi clienți fără a investi în campanii publicitare costisitoare. Web site-ul conține un sistem de promovare bazat pe recenzii anterioare, certificări și atestate sau alte calificări legate de domeniul de activitate al profesioniștilor cu scopul de a evidenția în cel mai eficient mod calitatea serviciilor oferite.