Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Salonul Calului 2014

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
2777

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 septembrie 2014 - Duminica 5 octombrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

S-au pus în vânzare biletele la cea de-a treia ediţie a Salonului Calului

Biletele la spectacolul Seara Cailor” - Saloon la...Salon” cu accente western sunt limitate
Bucureşti, 4 septembrie 2014S-au pus în vânzare biletele la cea de-a 3-a ediţie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de business ecvestru din România, care va avea locîn perioada 26 septembrie – 5 octombrie 2014.

Preţurile biletelor variază între 50 RON/zi /adulţi, respectiv 25 RON pentru copii până la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor, 50 RON/ zi pentru adulţi, respective 25 RON/ zi pentru copiii până la 12 ani la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulţi, 50 RON pentru copii până la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor, care include si bilete tip VIP: pentru adulţi: 200 RON, respectiv pentru copiii sub 12 ani: 100 RON. În sistemul de abonamente, preţurile variază între 80 RON /adulţi pentru primul week-end, 40 RON pentru copii până la 12 ani, respectiv 80 RON /adulţi şi 40 RON pentru copii până la 12 ani pentru Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix din al doilea week-end.Biletele pot fi achiziţionate online cu cel mult 4 zile înainte de data desfăşurării fiecărui eveniment.

A 3-a ediţie aevenimentului anual dedicat tuturor activităţilor sportive, de divertisment şi de show ecvestru din România, propune în premieră două zile de spectacol ecvestru şi şapte zile de concursuri naţionale şi internaţionale de echitaţie de înalt nivel. Formula mult mai amplă a celei de-a 3-a ediţii va găzdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobaţii, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstraţii de curse la trap şi la galop etc). Evenimentul debutează cu două zile de spectacol ecvestru (week-end-ul 27-28 septembrie), în cadrul căruia va avea loc şi cea de-a doua ediţie a spectacolului-eveniment Seara Cailor – "Saloon la...Salon” şi va continua cu 6 zile de concursuri internaţionale de echitaţie de înalt nivel.

Filtre eveniment

Tip: Echitatie

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro