Bucuresti

Saptamana Micilor Ecologisti

Saptamana Micilor Ecologisti la Teatrul Ion Creanga

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 ani si 5 zile
Vizualizari
989

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 2 iunie 2014 - Vineri 6 iunie 201410:00 - 12:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

MacMacKIDS Events a pregătit, cu sprijinul Teatrului Ion Creangă, o săptămână plină de surprize educative pentru cei mici! În perioada 2-6 iunie, zilnic, între orele 10:00-12:00, SuperMac, eroul Editurii Mac Mac, îi aşteaptă pe copii la „Ora de Ecologie”, în timp ce psihologul şi trainerul Cati Calin va susţine workshop-uri de „Ecologie raţională”.

Programul, intitulat „Săptămâna micilor ecologişti”, este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani şi se desfăşoară la Ludoteca „Apolodor din Labrador”, la sediul Bibliotecii Naţionale a României.

Prin intermediul jocurilor şi a distracţiei, copiii vor deprinde, alături de Super Mac, noţiuni de ecologie, aflând mai multe despre istoria hârtiei, dar şi despre importanţa reciclării. Tot despre ecologie se va discuta şi cu ocazia workshopului susţinut de Cati Calin, care îşi propune să îi înveţe pe cei mici să se elibereze de emoţiile şi mesajele negative folosind coşul de gunoi relaţional. Astfel, aceştia vor învăţa să îşi gestioneze mai bine trăirile şi să reacţioneze echilibrat în orice situaţie.

Şi pentru ca programul se desfăşoară în preajma Zilei Copilului, participanţii se vor bucura şi de cadouri surpriză, oferite de sponsorii Generali, Aquatique şi Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: diverse