Bucuresti

Scapă de celulită de la prima procedură cu acest tratament nedureros

Scapă de celulită de la prima procedură cu acest tratament nedureros

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
116

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Ai tot încercat diferite metode pentru combaterea celulitei și pare că nimic nu funcționează? Este normal să îți dorești să scapi de aspectul inestetic al celulitei, chiar dacă această afecțiune a pielii nu te afectează din punct de vedere fizic.

Tot mai multe persoane, la nivel global au această problemă, indiferent de greutatea corporală, de vârstă sau de numărul orelor de sport pe care le practică. Deși nu s-au depistat încă cu certitudine care sunt cauzele concrete ale apariției celulitei, majoritatea oamenilor care se confruntă cu această afecțiune își doresc să scape de ea, deoarece acest aspect al pielii lor îi face să se simtă inconfortabil, în special în perioadele calde ale anului, dar nu numai.

Celulita nu este o afecțiune gravă dar îți poate afecta starea de spirit sau dispoziția sau te poate face să te simți anxios sau cu o stimă de sine scăzută. Din acest motiv tot mai multe femei dar și bărbați aleg să apeleze la tratamente care să îi ajute să scape de această problemă, iar unele dintre acestea pot fi uneori, ineficiente sau dureroase.

Radiofrecvența - o procedură revoluționară în combaterea celulitei la Reinvent Fit


Celulita afectează cele mai profunde straturi ale pielii și face ca aspectul exterior al acesteia să arate asemenea unei ”coji de portocală”. Acest lucru împlică folosirea unui tratament care să poată acționa în profunzimea pielii, precum este radiofrecvența. Această procedură nu este dureroasă și nici invazivă și nu ai nevoie de perioadă de recuperare ca în cazul intervențiilor medicale clasice. Radiofrecvența este de fapt un tratament care nu doar te ajută să scapi de problema celulitei, dar îi oferă pielii tale acest aspect tonifiat, remodelându-ți corpul.

Această procedură de radiofrecventa corporala in Bucuresti este ușor de accesat și o poți testa timp de 30 de minute pe acea parte a corpului, unde îți îmbunătățești aspectul pielii, pentru a te convinge de rezultate. Tehnologia revoluționară utilizată în procedura cu radiofrecvență de la Reinvent Fit este de înaltă performanță și se folosește de dispozitive de radiofrecvență medicale, sigure pentru sănătatea ta. Apelând la o astfel de procedură te vei bucura de rezultate vizibile încă de la prima ședință dar și de realizarea obiectivelor tale în ceea ce privește remodelarea corporală pe care ți-o dorești.

Datorită eficacității acestei proceduri vei avea parte de utilizarea unei metode high-tech de sculptarea a corpului tău dar și tonifiere sau remodelare. Astfel că, pe lângă avantajul de a scăpa de celulită vei avea parte și de o refacerea a structurii și densității pielii tale, de reducerea grăsimii în zona aleasă, de o talie de viespe în cazul în care optezi pentru remodelarea abdomenului tău dar și de îmbunătățirea întregului aspect al pielii tale.

Alte beneficii de care te bucuri în urma procedurilor cu radiofrecvență:

  • Îți este modală întreaga matrice extracelulară;
  • Ajută la stimularea producției de colagen, oferindu-ți un aspect mai tânăr al pielii;
  • Reduce aspectul vizibil al celulitei și îmbunătățește textura pielii;
  • Îți tonifică pielea și ajută la coborarea lipsei de fermitate;
  • Te bucuri de o pierdere în centimetri;
  • Îți este stimulată circulația capilară sănătoasă;
  • Îi redă pielii elasticitatea:
  • Ajută inclusiv la reapariția celulitei;
  • Te bucuri de rezultate vizibile, demonstrate științific;

Sursă foto: venusconcept.com