Bucuresti

Scapă de kilogramele în plus rapid și sănătos fără diete epuizante

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
202

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Este lucru știut că maternitatea vine la pachet cu foarte multe provocări, iar una dintre cele mai dificile este cea de a reveni la greutatea inițială, de până la sarcină. Femeile trecute prin această perioadă știu cât de epuizat este organismul după naștere, iar necesitățile acestuia în energie sunt foarte mari, fapt pentru care nu este cazul să-l împovărezi cu diete epuizante și chiar dure. Cum să scapi de kilogramele în plus rapid, află de la Ina Kishlaru, fondatoarea proiectului Fitness Mama, care te poate ajuta cu un maraton de slăbit pentru femei gata de o provocare.

Pasul nr. 1: Trebuie să-ți dorești schimbarea Maratonul de slăbit

Fitness Mama pornește obligatoriu de la convingerea ta că vrei să faci o schimbare. Decizia ta nu trebuie să fie forțată, ci benevolă, deoarece majoritatea rezultatelor le vei obține grație centrilor nervoși din creierul tău. Să nu uităm că în antrenamentele fizice, în stilul alimentar adoptat, un rol aparte îl au hormoni și neuromediatori eliberați în corpul nostru. Deci, atunci când există dorința ta de schimbare, creierul lansează oxitocina, dopamina și endorfine în sânge și te ajută să devii mai puternică, mai perseverentă și mai rezistentă în fața provocărilor.

Pasul nr. 2: Discută problemele pe care le ai

Unul dintre scopurile proiectului Fitness Mama este să te ajute să-ți comunici problemele specialiștilor. În cazul dat, ne referim la antrenor și la nutriționist. Combinând și prezentând care sunt așteptările tale cu privire la metodele de slăbit alese, aceștia te vor putea ghida și ajuta să-ți atingi scopurile. Antrenorul îți va seta exercițiile optime, iar nutriționistul te va ajuta să găsești motivația unui regim alimentar perfect sănătos, fără a renunța la toate plăcerile culinare și fără restricții periculoase. Totodată, stând de vorbă cu ei vei reuși să delimitezi scopurile reale de frustrările care s-ar putea să existe doar în mintea ta.

Pasul nr. 3: Savurează procesul

La acest punct merită să îți pui toată motivația în funcțiune. Grație caracterului său flexibil, maratonul de slăbit nu te îngrădește în mișcare. Poți să exersezi oricând și oriunde, exercițiile păstrându-se în cabinetul tău personal. Cu cât te vei antrena cu mai multă plăcere, cu atât rezultatele nu vor înceta să te uimească și vei ajunge mult mai repede la cifra dorită de pe cântar. În plus, evoluția va fi observabilă de la primele antrenamente.

Pasul nr. 4: Fii mândră de tine

Îți aduci aminte de oxitocină, dopamină, endorfine? Ele o să inunde sistemul tău imunitar și o să-ți dea o stare generală de bine, dar trebuie să le obții și după ce închei antrenamentul. Deci, fii mândră zi de zi pentru efortul pe care-l depui, deoarece el te transformă în cea mai bună versiune a ta. Efectiv, uită-te în oglindă și bucură-te de ce vezi, în acest fel vei primi satisfacție constantă de la munca pe care o depui cu atâta sârguință.

Proiectul Fitness Mama este gândit și conceput pentru femei puternice, femei dornice de o schimbare, care nu mai acceptă compromisuri, dar își doresc o tranziție calmă spre o siluetă de invidiat. Fii parte din comunitatea Fitness Mama!