Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Schimba-ti cariera (fara griji)

Schimba-ti cariera (fara griji)

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 9 ani si 3 luni
Vizualizari
1020

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 9 noiembrie 201416:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Schimbă-ţi cariera (fără griji)
Ce?
Te bate gândul să încerci un job nou, alte studii sau traiul în străinătate? Cauti să te regăseşti, să-ţi dai seama unde ai ajuns pe plan profesional şi ce vrei să faci în continuare? Crezi că ceea ce ai făcut până acum la job/la şcoală nu te (mai) reprezintă? Vrei să spui stop joc, dar nu ştii cum? Te gândeşti ce opţiuni ai dacă îţi iei jucăriile şi pleci în altă parte? Dacă da, te invit să explorăm ce ai de făcut atunci când decizi să schimbi macazul - căci opţiuni există întotdeauna!

Vorbim despre toate acestea pe parcursul a două întâlniri tematice:

1. Schimbă-ți cariera (fără chinuri) (pe 9 noiembrie)

2. Cum ajungi în străinatate (pe 23 noiembrie)

Atelierul se bazează pe experienţa a peste 100 de tineri români stabiliţi în ţară sau în străinătate care vin din cele mai diverse domenii: antreprenori, artişti, ingineri, PR-isiti, IT-isti, contabili, avocati, medici, profesori, agronomi, etc. Cu toţii s-au lovit măcar o dată de teama de eșec, de insuccese, de "încurajările" celor din jur obișnuiți să vadă jumătatea goală a paharului și mai cu seamă de "convingerea" că după o anumită vârstă, nu mai poți schimba macazul. Nimic mai fals! Ce-i face pe ei diferiți de alții e curajul si voința de a face schimbări. Iar ăsta e un obicei care se invață!

Si pentru că suntem sătui de reţete din cărţi, la fiecare întâlnire vom discuta concret despre “cum facem să..?” Pornim de la modelul unor oameni de vârsta şi din secolul nostru, aflăm care sunt paşii prin care au trecut mai toţi atunci când au decis să facă aceste schimbări, care sunt dificultăţile pe care le-au depăşit, ce i-a surprins plăcut şi ce au câştigat la final. Discutăm apoi despre ce poţi face tu că să ajungi acolo unde îţi dă putere să fii.

Cu cine?
Diana Ursachi.

De peste 10 ani ofer consiliere companiilor şi oamenilor care simt nevoia de schimbare. Sunt pasionată de ceea ce fac şi de lucrul cu oamenii. Am avut şansa să locuiesc pe două continente, să leg prietenii cu oameni din Asia, Europa, Africa şi cele două Americi şi să lucrez cu peste 40 de naţionalităţi. Am învăţat că fiecare dintre noi este unic şi excepţional într-un anumit domeniu, indiferent că e vorba de profesie, de un hobby, de felul său de-a fi ori de modul în care îşi practică vocaţia de părinte sau partener. Cred aşadar în dreptul fiecăruia de a-şi descoperi “chemarea” şi în liberul arbitru de a o urma… sau nu. Poţi afla mai multe despre mine aici.

Dacă vrei un preview al temelor de la atelier, te invit să răsfoieşti cartea pe care am lansat-o recent "Şi acolo ce-o să faci? Ghidul tău de burse, studii şi job-uri în străinătate".

Când?
duminică@incubator107 , 9 noiembrie 2014 de la 16:00 la 18:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro