Bucuresti

Scoala de Muzica Boem Club sarbatoreste 6 ani de succes

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Scoala de Muzica Boem Club sarbatoreste 6 ani de succes

Cea mai mare scoala privata de muzica din tara, Scoala de Muzica Boem Club, sarbatoreste implinirea a 6 ani de la infiintare printr-un spectacol concert de proportii care se va desfasura pe parcursul a doua zile, 19 si 20 Decembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, si la care vor participa aproximativ 230 de cursanti de toate varstele, care vor interpreta piese la pian, canto, chitara, vioara, saxofon, tobe si violoncel.

Povestea Boem Club a inceput in urma cu 6 ani ca fiind „Locul unde incepe muzica” pentru multi copii, tineri si adulti care iubesc muzica, si continua astazi sa inspire si sa atraga cat mai multe persoane in universul minunat al muzicii.
„Se spune ca muzica innobileaza, ca te face mai sensibil, ca modeleaza caractere, ca este o nevoie intrinseca a omului de exprimare, ca este abstracta si deci cu atat mai concreta deoarece se adreseaza poate unei intelegeri demult uitate de noi, in preocuparile noastre de zi cu zi. O auzim la tot pasul intr-un fel sau altul si poate ne-ar placea sa luam parte la crearea ei, dar consideram ca nu ni se adreseaza noua.

Ne-am izbit poate de ideea ca muzica se adreseaza doar profesionistilor, ca unei caste aparte si doar ei pot, vor si sunt indreptatiti sa vorbeasca despre ea, insa nu trebuie sa uitam ca „Fiecare artist a fost mai intai un amator”. — Ralph Waldo Emerson
Le multumim celor care au apreciat ideea Boem Club si ni s-au alaturat in aceasta initiativa pentru a o crea, a o dezvolta si a o aduce in fiecare zi mai aproape de sufletul dumneavoastra. Datorita tuturor celor care au participat la aceasta idee Boem Club este astazi locul unde incepe muzica. In fiecare zi, o echipa de 55 de persoane creeaza pentru dumneavoastra acest loc unde ne dorim sa va simtiti ca acasa.” Claudia si Lucian Atanasoae, Fondatori ai Scolii de Muzica Boem Club

Filtre stire

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta