Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Scoala Elementara SEB

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Bucuresti, Strada Martisor, nr. 22
Telefon
0745022748
Fax
0314249675
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2410

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Scoala Elementara SEB Bucuresti

Scoala Primara SEB (Scoala Elementara Bucuresti) este o institutie de invatamant autorizata MEN ce scolarizeaza copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Dispune de dotari ultramoderne iar cadrele didactice ultracalificate imbina metodele clasice de predare cu metode moderne, specifice invatamantului britanic.

Din primul an de şcoală şi până la clasa a -IV-a, pedagogia SEB favorizează atât deschiderea minţii cât şi auto-reflecţia aspirând la standarde academice ridicate; îi incită pe elevi să îşi atingă întregul potenţial şi să reuşească indiferent de limite.

Bazându-se pe o organizare integrată şcoală-şcoală după şcoală, filozofia SEB este bazată pe promovarea învăţării limbilor străine (în special a limbii engleze sau germane) ca un vehicul pentru dezvoltarea capacităţilor intelectuale ale copiilor şi a deschiderii perspectivei acestora asupra lumii şi implicit a diversităţii acesteia.

Astfel, se creează un mediu în care se cultivă respectul pentru sine şi pentru ceilalţi. Acest lucru le oferă tinerilor învăţăcei un sentiment de bine care conduce la o adevarată plăcere în procesul de învăţare şi descoperire. Constituie deasemenea pentru elevi o excelentă oportunitate de a învăţa unii de la alţii comunicând constructiv şi responsabil atât în echipă cât şi individual în timpul procesului de pregătire academic.

Orar scoala / liceu / colegiu

Luni - Vineri: 8:00 - 18:30

Filtre scoala / liceu / colegiu

Tip institutie: Institutie de invatamant particulara
Tip locatie: Afterschool, Particulara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)