Bucuresti

Scoala Internationala King George

SCOALA INTERNATIONALA KING GEORGE

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Bucuresti, Strada Piscul Crasani, nr. 17
Telefon
0763642595
Web
http://www.king-george.ro
Social links
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 7 luni si 1 zi
Vizualizari
2887

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Scoala Internationala King George Bucuresti

La Scoala Internationala King George invata copii de mai multe nationalitati, inscrisi in ciclul primar. Acest mediu multicultural si educatia bazata pe valori fac din Scoala Internationala King George o scoala unica, cu adevarat exceptionala, o scoala care formeaza viitori lideri pregatiti sa obtina succes in viata. Portile scolii noastre sunt deschise parintilor si elevilor interesati sa beneficieze de educatie la standard internationale.

Scoala Internationala King George este locul unde fiecare copil este important. Ne dorim formarea unei comunitati, in care accentul se pune pe valori comune care sa fie respectate nu prin constrangere, ci prin responsabilizare, prin incurajarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, valorile reprezinta mai mult decat reguli; ele stabilesc directia in viata, dandu-I sens si scop. Noi credem că fiecare elev care calcă pragul şcolii noastre porneşte pe drumul descoperirii propriei personalităţi. Vom fi alături de fiecare elev spre a-i da încredere şi îndrumare pe parcursul acestui demers de autocunoaştere şi de formare de caracter.

Credem în valorile unei dezvoltări armonioase a copiilor într-o comunitate clădită pe relaţii pozitive la nivelul tuturor protagoniştilor: elevi, părinţi, profesori. Școala Internationala King George îşi propune ca, prin intermediul unei baze educaţionale bogate, să asigure o educaţie solidă tuturor elevilor şcolii, promovând totodată excelenţa, prin intermediul unor programe de studiu intensive.

Filtre scoala / liceu / colegiu

Tip institutie: Institutie de invatamant particulara
Tip locatie: Particulara