Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Scoala Planeta Copiilor

Scoala Planeta Copiilor

Detalii scoala / liceu / colegiu

Adresa
Bucuresti, Strada Gabriela Szabo, nr. 3-11
Telefon
0724212970, 0727212887, 0722776090
Fax
0214330263
Categorie
Scoli / Licee / Colegii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2497

Voteaza & Distribuie

Prezentare scoala / liceu / colegiu

Scoala Planeta Copiilor Bucuresti

Scoala Planeta Copiilor este un partener de incredere in educatia copilului tau. Scopul nostru comun este de a crea indivizi cu o personalitate puternica, cu spirit civic, bine instruiti si bine pregatiti pentru viata.

Daca doriti calitate, profesionalism, siguranta afectiva si confort pentru copilul dumneavoastra va asteptam laScoala Planeta Copiilor. Aici orice elev are sansa de a se dezvolta armonios, primind o educatie complexa ce asigura o evolutie a acestuia pe toate planurile. Sub indrumarea unui personal bine pregatit si dornic de a realiza o educatie de inalta calitate, elevii invata ca scoala inseamna pentru ei MUNCA, EDUCATIE, SUCCES!

Scoala Planeta Copiilor - MODEL PENTRU CEEA CE TREBUIE SA FIE O SCOALA PARTICULARA IN ROMANIA, bucurandu-se de o baza materiala de exceptie la nivel european (bazin de inot, terenuri de tenis, sala de sport, cabinet medical), a fost infiintata in anul 2009, la solicitarea parintilor care au fost multumiti de activitatea si educatia primita de copii in gradinita "Planeta Copiilor" si are autorizatie de functionare.

Cursuri de informatica, pictura, teatru, tenis, inot, sah, volei, baschet, handbal, karate, aerobic, Aikido.

Filtre scoala / liceu / colegiu

Tip institutie: After school, Institutie de invatamant particulara
Tip locatie: Afterschool, Particulara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)