Bucuresti

Anunt Platina Cursuri de gemologie

Prin aceasta meserie nobila si unica ne dorim sa promovam formarea de viitori specialisti in cadrul cursurilor nostre de initiere in gemologie acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, gemologia fiind stiinta si arta studierii diamantelor.

Dj High Way

Scoala de Dj

Detalii curs

Telefon
0773387310
Pret
2.200 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
3632

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Dj High Way - Scoala de DJ din Bucuresti, ce desfasoara cursuri de DJ acreditate in vederea obtinerii Diplomei de DJ. Atestare DJ practicanti, cursuri DJ incepatori, atestare DJ incepatori, cursuri productie muzicala, cursuri de DJ pe vinil, cursuri de dj private, organizare si sustinere examen pentru obtinerea Diplomei de DJ.
Scoala de dj din cadrul Dj High Way isi propune dezvoltarea noii generatii de dj ai Romaniei. Prin programele noastre ne dorim sa aducem la nivelul de dj profesionist si acreditat a tuturor celor pasionati de aceasta meserie.
De asemenea ne dorim sa fim rampa de lansare a tinerelor talente care ne trec pragul si nu numai.

Cursuri:

Cursuri pentru DJ incepatori/amatori - Se adreseaza DJ-ilor amatori care vor sa isi creeze un bagaj diversificat de cunostinte in ceea ce priveste meseria de DJ. Aici vor invata cum sa instaleze si sa protejeze echipamentul, legislatie, bazele mixingului, procedee si secrete de selectare a pieselor, procedee si tehnici clasice de mixat, mixing digital, elementede psihologie a dj-ului si a publicului, tehnici avansate de mix si bazele scratch-ului.

Cursuri pentru DJ avansati/practicanti - Se adreseaza dj-ilor practicanti care doresc sa-si imbunatateasca performantele, prin tehnici avansate de mixing, procedeesi secrete ale softurilor de mixat, tehnica si procedee de scratch si turntablelism, moduri si programe de selectie si pregatire a pieselor, constructie a mixului si folosirea efectelor pentru un set cat mai reusit.

Cursuri de DJ pe vinil/timecode - Este un curs dedicat DJ-ilor pasionati in principal de muzica urbana (hip-hop, dnb, break-beat etc) care vor sa se perfectioneze in mixatul pe pickupuri cu vinyl sau time-code. Aici pot invata tehnici de mixing avansat pe vinyl, setup Serato Scratch/Traktor Scratch, mixing digital folosind timecode, pregătirea pieselor in Serato/Traktor, beat-jogling, turtablelism si batle-djing.

Cursuri de productie muzicala - Este dedicat celor care vor sa dea frau liber imaginatiei si sa isi produca propriile piese. Aici vor invata despre instalarea si setarea unui program de productie muzicala, instalarea si folosirea VST-urilor, teorie muzicala, startul unui proiect de productie muzicala, principiile caselor de productie, compozitie muzicala precum si mix&mastering.

Cursuri de DJ private - Este o facilitate adresata doritorilor de lectii private din oricare din programele mentionate anterior in care trainerii scolii se focuseaza doar pe cursantul respectiv ajutandu-l sa invete mai repede si mai aprofundat tainele meseriei. De asemenea poti inchiria studiourile noastre pentru a repeta si inregistra propriile proiecte.

Orar curs

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Filtre curs

Tip curs: Alte tipuri de cursuri

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro