Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Scortisoara, un dar pentru noi, spre sanatate si incantarea gustului!

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
819

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Scorțișoara, un dar pentru noi, spre sănătate și încântarea gustului!
Scorțișoara nu este doar un aliment delicios, are și o varietate de efecte spre sănătate, începând cu menținerea pielii tinere, lipsite de riduri, și ajungând până la reglarea glicemiei în sânge. În urma unui studiu realizat de Centrul de Cercetare al Nutriției Umane USDA din Beltsville, Maryland, centrul mondial lider în studiul legăturilor dintre boală și nutriție, s-au obținut informațiile legate de rolul scorțișoarei în reglarea glicemiei din sânge. Subiecții au servit plăcintă cu mere, iar cei la care a fost adăugat și acest ingredient delicios, au înregistrat o creștere mai lentă și nu atăt de mare a zahărului din sânge.

Ce conține scorțișoara?
O diversitate de fitonutrienți și antioxidanți, asemănători cu cei care se găsesc in struguri, fructele cu boabe, ceaiul verde. Acestea ajută la efectul stabilizator al insulinei asupra zahărului din sânge și face din acest condiment unul dintre cele mai bune surse ce luptă spre echilibrul interior, la nivel biochimic și sănătate.

Proprietăți terapeutice ale scorțișoarei
  • Reglează glicemia, ajutând menținerea unui nivel constant în sânge;
  • Are un puternic efect antiinflamator, înhibând activitatea acidului arahidonic, un acid gras cu acțiune puternic inflamatorie;
  • Aroma sa puternică are acțiune de trezire cognitive, stimulează memoria și atenția;
  • Este unul dintre cei mai valoroși antioxidanți (proantocianidine);
  • Acțiune antifungică și antibacteriană, prin uleiurile esențiale pe care le conține, arată rolul acesteia în stimularea și suportul optimei funcționări a sistemului imunitar,
  • Un aliat al stării de tinerețe, frumusețe și sănătate!

Cum ne putem folosi de scorțișoară?


Întotdeauna să vă servească ca și condiment la deserturile pe care vi le permiteți, iar gustul acesteia nu poate decât să aducă savoare și mult bun gust. De asemenea, de fiecare data când beți cafea, adăugați un vârf de linguriță de scorțișoara. O face delicoios de bună, și îi ridică puțin ph-ul, iar pentru cei care au cunoștințe în domeniu, ridică vibrația acesteia. Cu alte cuvinte, o face mai sănătoasă!
Dimineața, amestecați un vârf de linguriță de scorțișoara cu puțină miere și serviți această ”gură de sănătate” întregii familii. Aduce doar beneficii sănătății, dacă practicați aceste obiceiuri perioade îndelungate de timp.

Sănătate, împliniri și mereu alegeri conștiente în dieta de zi cu zi!


Dr. Lavinia Ceuta – Nutritionist

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro